Închide meniul

Edi Iordănescu deplânge situația lui Ianis Hagi: „Îl compătimesc! I s-au făcut anumite nedreptăți!”

Reclamă

Publicat: 10 octombrie 2021, 23:20

Edi Iordănescu deplânge situația lui Ianis Hagi: „Îl compătimesc! I s-au făcut anumite nedreptăți!

Ianis Hagi a marcat un gol fabulos cu Germania

Profimedia

Edi Iordănescu deplânge situația lui Ianis Hagi

Edi Iordănescu este de părere că nu ar fi trebuit să se pună presiune pe umerii lui Ianis doar pentru că este fiul lui Gică Hagi. Antrenorul FCSB este convins că mijlocașul român va fi unul dintre liderii naționalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În primul rând eu îl compătimesc pentru că am văzut că în foarte multe momente i s-au făcut anumite nedreptăți. A fost analizat, judecat, etichetat și nimeni nu a avut răbdare cu el. Trebuie să înțelegem că la urma urmei a fost doar un copil și noi voiam ca el să dea randament imediat, să fie decisiv și mai făceam și greșeala de a-l compara cu tatăl său.

Din fericire pentru el și pentru echipa națională, Ianis dă semne că va deveni o certitudine și nu doar pentru acest gol cu Germania, ci pentru că reușește să confirme și în plan extern. Are un viitor frumos și trebuie să ne bucurăm cu toții că mai avem un Hagi la echipa națională!”, a declarat Edi Iordănescu pentru realitateasportiva.net.

Ianis Hagi, strigăt de luptă după golul uriaș cu Germania

Ianis Hagi ține capul sus după Germania – România 2-1! Superstarul lui Rangers a deschis scorul la Hamburg cu un gol fabulos, însă „tricolorii” au fost învinși.

Ianis Hagi este mândru de prestația naționalei și este convins că „tricolorii” vor arăta din ce în ce mai bine la următoarele meciuri. Luni, în Ghencea, România o întâlnește pe Armenia.

Reclamă

„Mândru pentru prestația noastră.
Dezamăgit pentru rezultatul final.
Optimist pentru următoarele meciuri.

O bucurie enormă pentru mine să înscriu în față suporterilor români de la Hamburg, să sărbătoresc alături de ei și cu gândul la toți cei care ne-au susținut de acasă.

Ne mai așteaptă 3 finale în drumul spre baraj și pornim cu mare încredere către primul meci, cel împotriva Armeniei. Suntem nerăbdători să simțim energia tribunelor de acasă și să luptăm împreună pentru victorie.

Reclamă 4 / 0/3

România, ne vedem luni în Ghencea!”, a transmis Ianis Hagi.

Recomandări
  • Edi Iordănescu deplânge situația lui Ianis Hagi
  • Ce spune antrenorul FCSB despre viitorul echipei naționale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și