Închide meniul

Ianis Hagi, strigăt de luptă după golul uriaș cu Germania: ”Ne mai așteaptă 3 finale!” Mesaj pentru suporterii naționalei: „Ne vedem luni în Ghencea!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 octombrie 2021, 22:07

Ianis Hagi, strigăt de luptă după golul uriaș cu Germania: Ne mai așteaptă 3 finale! Mesaj pentru suporterii naționalei: „Ne vedem luni în Ghencea!

Ianis Hagi

Ianis Hagi Facebook

Ianis Hagi ține capul sus după Germania – România 2-1

Ianis Hagi este mândru de prestația naționalei și este convins că „tricolorii” vor arăta din ce în ce mai bine la următoarele meciuri. Luni, în Ghencea, România o întâlnește pe Armenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mândru pentru prestația noastră.
Dezamăgit pentru rezultatul final.
Optimist pentru următoarele meciuri.

O bucurie enormă pentru mine să înscriu în față suporterilor români de la Hamburg, să sărbătoresc alături de ei și cu gândul la toți cei care ne-au susținut de acasă.

Ne mai așteaptă 3 finale în drumul spre baraj și pornim cu mare încredere către primul meci, cel împotriva Armeniei. Suntem nerăbdători să simțim energia tribunelor de acasă și să luptăm împreună pentru victorie.

România, ne vedem luni în Ghencea!”, a transmis Ianis Hagi.

Reclamă

Ianis Hagi i-a cucerit pe nemţi! Curg laudele după golul cu Germania

Ianis Hagi ne-a făcut să visăm timp de o repriză, în meciul cu Germania. Golul fabulos marcat de fotbalistul lui Glasgow Rangers a atras imediat reacţia nemţilor. Presa din Germania a lăudat prestaţia fotbalistului.

„Ianis Hagi a trăit cel mai mare moment al carierei sale, în meciul dintre Germania și România, din preliminariile pentru Cupa Mondială. În vârstă de 22 de ani, Ianis este fiul unei adevărate legende a fotbalului.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 12, Ianis a făcut liniște pe Hamburg Volksparkstadion. Cu o tehnică remarcabilă, Ianis a trecut de ezitantul Antonio Rudiger și l-a învins pe Marc-Andre ter Stegen cu un șut la colțul lung.

Un gol de colecție, chiar dacă nu a fost suficient pentru ca România să obțină un punct. Jucătorul de 22 de ani, care joacă la Rangers de un an, este o mare speranță a fotbalului românesc de câțiva ani. Și nu e deloc surprinzător, dacă ne uităm la succesul tatălui său, supranumit ‘Maradona din Carpați”, au notat nemții de la Sky.

Recomandări
  • Ianis Hagi ține capul sus după Germania – România 2-1
  • „Prințul”, mesaj pentru suporterii naționalei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și