Închide meniul

Edi Iordănescu, dezlănţuit la adresa lui Andrei Borza: „Să-şi pună ordine în viaţa personală! Eu nu accept aşa ceva!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2024, 17:02

Reclamă
Edi Iordănescu, dezlănţuit la adresa lui Andrei Borza: „Să-şi pună ordine în viaţa personală! Eu nu accept aşa ceva!

Edi Iordănescu, dezlănţuit la adresa lui Andrei Borza

Edi Iordănescu, în timpul unui meci - Hepta

Edi Iordănescu a avut un discurs dezlănţuit la adresa lui Andrei Borza, în cadrul conferinţei de presă susţinută înaintea partidei cu Columbia. Amicalul de lux de la Madrid al României va fi marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul României i-a transmis tânărului fundaş stânga de la Rapid că trebuie să îşi pună ordine în viaţa personală şi că nu accepte escapade la echipa naţională. Borza a fost în mijlocul unui scandal la Rapid, după ce a petrecut alături de Alexandru Albu într-un club din Iaşi.

Edi Iordănescu, dezlănţuit la adresa lui Andrei Borza

Mai mult, Edi Iordănescu i-a criticat pe majoritatea fundaşilor stânga care pot fi chemaţi la naţionala României.

Avem trei fundași de picior stâng în Liga 1, îi monitorizăm, dar aștept mai mult. Andres Dumitrescu a făcut pasul în străinătate, dar a revenit rapid în România (nr. a fost la Slavia Praga și s-a întors la Sepsi). M-a supărat. Mi-aș fi dorit să se impună, să-și câștige un loc, chiar dacă nu evolua constant.

Opruț? Îl avem cu noi. La fel, a jucat un meci acolo, a revenit în România. Talent și potențial au, dar de ce revin atât de repede înapoi în România? Ne-am calificat cu mulți jucători cu probleme, da. Avem și alții pe care-i monitorizăm, Borza, Țicu…

Reclamă

Borza să-și pună ordine în viața personală, înainte de a veni la națională. Eu nu accept gesturi de genul respectiv. Rapid a cheltuit bani mulți la transfer, este un club bine structurat, cu o mentalitate corectă, dar eu nu voi accepta niciodată asemenea episoade la națională.
Când pierzi, suferi, analizezi, stai alături de coleg, pui capul pe umărul celui din stânga, data viitoare el pe al tău, stai și vezi, responsabil, ce-ai greșit. Înainte de a mai vorbi de partea lui sportivă, să vedem ce vrea el de la cariera lui.

Țicu și el a avut contact cu echipa națională, îl monitorizăm. Dacă am ajuns să jucăm un amical cu Cristi Manea în partea stângă, înseamnă că nu sunt mulțumit cu ceea ce oferă alții în partea stângă în acest moment”, a spus Edi Iordănescu înainte de Columbia – România, care va fi marţi, de la 21:30, în direct pe Antea 1 şi în AntenaPLAY.

Columbia, un colos pentru naţionala lui Edi Iordănescu

Dacă ne raportăm la valoarea individuală a jucătorilor, Columbia porneşte clar cu prima şansă. Dar tricolorii lui Edi Iordănescu au demonstrat, mai ales în partida cu Elveţia, o naţională care se poate compara cu cea a Columbiei, că prin organizare şi dăruire pot obţine rezultate mari.

Reclamă 4 / 0/3

Primul 11 folosit de Columbia în amicalul cu Spania are o cotă de piaţă de 162.000.000 de euro. Cel mai valoros jucător al columbienilor este starul lui Liverpool, Luis Diaz. Acesta este cotat de site-ul Transfermarkt la 75.000.000 de euro.

România răspunde şi ea cu un jucător din Premier League. Radu Drăguşin este cel mai bine cotat tricolor cu 25.000.000 de euro. Valoarea totală a jucătorilor trimişi în primul 11 de Edi Iordănescu în amicalul cu Irlanda de Nord a fost de 56.000.000 de euro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și