Închide meniul

Columbia, un colos pentru naţionala lui Edi Iordănescu. Capitolul la care sud-americanii surclasează România

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 martie 2024, 23:00

Reclamă
Columbia, un colos pentru naţionala lui Edi Iordănescu. Capitolul la care sud-americanii surclasează România

Radu Drăguşin şi Luis Diaz sunt cei mai valoroşi jucători de la România, respectiv Columbia

Colaj Profimedia

Columbia este un adevărat colos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, dacă ne raportăm la valoarea jucătorilor din lot. Columbia – România e marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Columbia vine la meciul cu România după o victorie strălucitoare în faţa Spaniei, scor 1-0. De cealaltă parte, tricolorii lui Edi Iordănescu au remizat pe Arena Naţională cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

Columbia, un colos pentru naţionala lui Edi Iordănescu

Dacă ne raportăm la valoarea individuală a jucătorilor, Columbia porneşte clar cu prima şansă. Dar tricolorii lui Edi Iordănescu au demonstrat, mai ales în partida cu Elveţia, o naţională care se poate compara cu cea a Columbiei, că prin organizare şi dăruire pot obţine rezultate mari.

Primul 11 folosit de Columbia în amicalul cu Spania are o cotă de piaţă de 162.000.000 de euro. Cel mai valoros jucător al columbienilor este starul lui Liverpool, Luis Diaz. Acesta este cotat de site-ul Transfermarkt la 75.000.000 de euro.

România răspunde şi ea cu un jucător din Premier League. Radu Drăguşin este cel mai bine cotat tricolor cu 25.000.000 de euro. Valoarea totală a jucătorilor trimişi în primul 11 de Edi Iordănescu în amicalul cu Irlanda de Nord a fost de 56.000.000 de euro.

Reclamă

Florin Tănase le dă speranţe românilor cu mai puţin de 3 luni înainte de EURO

Florin Tănase le dă speranţe românilor cu mai puţin de 3 luni înainte de EURO. Tănase a fost la un pas să rateze cel mai tare amical al României înaintea Campionatului European din Germania. Columbia – România e marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Florin Tănase e convins că visul tuturor românilor se poate realiza la EURO 2024: naţionala lui Edi Iordănescu să treacă de faza grupelor. Pe Tănase nu îl sperie nici super-starurile din naţionale Belgiei.

Da, 100% putem atinge acest obiectiv. De ce nu am putea? Am demonstrat, am câştigat contra unei echipe foarte bune, a Elveţiei… Ok, Belgia are jucători de valoare, care joacă la cluburi mari, dar cu organizare foarte bună şi dăruire poţi bate pe oricine în ziua de azi. Eu am încredere că vom face un turneu final foarte bun şi că vom face fericiţi românii„, a spus Florin Tănase în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și