Închide meniul

Edi Iordănescu, dorit de o echipă de club! Cine a pus ochii pe selecționer, chiar înainte de EURO

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2024, 13:56

Reclamă
Edi Iordănescu, dorit de o echipă de club! Cine a pus ochii pe selecționer, chiar înainte de EURO

Edi Iordănescu, dorit de o echipă de club

Edi Iordănescu / Profimedia

Edi Iordănescu este dorit de o echipă de club. Selecționerul a atras atenția, după ce a calificat România la EURO 2024, de pe primul loc. Acesta este ofertat de către Legia Varșovia, cea mai titrată echipă din campionatul Poloniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu încă nu și-a prelungit contractul cu echipa națională, contract care expiră imediat după EURO 2024.

Edi Iordănescu, dorit de o echipă de club

Conform digisport.ro, Edi Iordănescu este dorit pe banca celor de la Legia Varșovia, echipă care are în palmares nu mai puțin de 15 titluri în Polonia. Oficialii echipei l-ar fi desemnat pe Octavian Moraru, fostul director sportiv de la Rapid și Gaz Metan Mediaș, să îl convingă pe selecționer să plece de la echipa națională.

Moraru este în prezent director sportiv la Radomiak, echipă din prima ligă din Polonia, și este bun prieten cu Edi Iordănescu.

Iordănescu Jr este selecționer de mai bine de doi ani, de pe 25 ianuarie 2022. România a avut un parcurs remarcabil în preliminariile pentru EURO 2024 și a încheiat grupa pe primul loc, fără înfrângere, mergând astfel la primul turneu final după opt ani.

Reclamă

Edi Iordănescu a pregătit-o pe FCSB, înainte de a prelua echipa națională. Selecționerul a bifat 12 meciuri pe banca roș-albaștrilor, și a plecat după doar trei luni. De-a lungul carierei, Edi Iordănescu le-a mai antrenat pe CFR Cluj, Astra, Gaz Metan, CSKA Sofia, Pandurii și FCM Târgu Mureș.

Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia – România

Edi Iordănescu a avut o reacţie fabuloasă după Columbia – România. Selecţionerul naţionalei a fost mulţumit de cum s-au mobilizat „tricolorii” după ce au fost conduşi cu 3-0.

„(n.r: Un meci spectaculos. Dacă mai erau 5-10 minute vedeam un egal, nu?) Dacă erau şi mai multe, câştigam (n.r.: râde). Spectaculos pentru dumneavoastră (n.r.: presa), pentru mine, un test foarte, foarte util.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai important test pe care echipa naţională îl are sub comanda mea şi un test pe care l-am dorit. Ştiam pe cine urma să întâlnim, o forţă mondială, o echipă completă, din punctul meu de vedere.

Atunci când ai tehnică individuală foarte bună, când ai forţă, aţi văzut duelurile, aţi văzut jucători pe care nu puteam să îi punem la pământ în anumite momente, când au viteză, când au şi cultură tactică, pentru că sunt mulţi care joacă în Europa şi aduc această ştiinţă a jocului, vorbim de o echipă completă.

Mă bucur că echipa nu a cedat şi ca, de fiecare dată, cum ne-a obişnuit în ultimii ani, nu renunţă şi dă totul”, a declarat Edi Iordănescu după Columbia – România 3-2.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și