Închide meniul

Edi Iordănescu, gata să înceapă reconstrucția la echipa națională: ”Am identificat cinci probleme! Vreau să le remediem și să facem fericiți românii!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2022, 15:33

Edi Iordănescu, gata să înceapă reconstrucția la echipa națională: ”Am identificat cinci probleme! Vreau să le remediem și să facem fericiți românii!”

Edi Iordănescu, gata să înceapă reconstrucția la echipa națională

Edi Iordănescu este selecţionerul României | Hepta

Edi Iordănescu e gata să înceapă reconstrucția la echipa națională. După AS.ro a anunțat în exclusivitate, FRF are încredere deplină în actualul selecționer, care va continua pe banca României și în preliminariile pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a oferit prima reacție după ce a primit votul de încredere al membrilor din Comitetul Executiv. Selecționerul are planuri mari.

Edi Iordănescu, gata să înceapă reconstrucția la echipa națională

“Încrederea care mi s-a oferit mă onorează și, la fel ca și până acum, promit să pun în slujba echipei naționale toate cunoștințele mele și tot ce am eu mai bun ca să reușim să ne atingem obiectivul. Am identificat cinci probleme pe care le avem și sper să le remediem sau să le diminuăm efectele. Nu sunt cazuri izolate, e vorba de situația în care ne aflăm, un exemplu ar fi lipsa meciurilor internaționale ale jucătorilor români la echipele de club.

Cred că am reușit să punem fundația la procesul de reconstrucție, cu jucători tineri, mulți proveniți de la Under 21, cu o mentalitate diferită, pe care ne-o dorim foarte mult, care să ne dea speranțe pentru o calificare la EURO. Încercăm să construim în jurul elementelor bune și să le dezvoltăm. Pentru mine e o onoare și o mândrie să mă aflu în această poziție și sper să ne bucurăm cu toții la final și să facem fericiți românii”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit frf.ro.

Mihai Stoichiță: ”Edi și-a asumat o reconstrucție!

Mihai Stoichiță a fost convins de Edi Iordănescu și speră ca selecționerul să ducă România la EURO 2024.

Reclamă

“Edi Iordănescu trebuie să continue la cârma echipei naționale. Am văzut lucruri bune în luna septembrie, de la ele trebuie continuat. A fost dezamăgitor că am încheiat grupa pe locul 4, dar trebuie să privim în detaliu. Cu un singur punct în plus am fi fost pe locul 2.

Per total, individual, am fost peste Finlanda și Bosnia și Herțegovina la dueluri directe. În plus, deși am terminat pe ultimul loc, în cele 16 grupe din Liga Națiunilor doar trei formații de pe locul 3, nu locul 4, au avut mai multe puncte decât noi. Nu sunt niște realizări, dar sunt lucruri care contează.

Edi și-a asumat o reconstrucție, sperăm cu toții să reușească și să ne aducă o bucurie pe care o așteptăm, calificarea la EURO 2024”, a spus și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și