Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu și-a dat acordul să rămână la echipa națională! Selecționerul vrea cu orice preț să ducă România la EURO 2024

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 octombrie 2022, 13:53

Edi Iordănescu și-a dat acordul să rămână la echipa națională! Selecționerul vrea cu orice preț să ducă România la EURO 2024

Edi Iordănescu, România

Edi Iordănescu, în timpul unui meci al echipei naţionale / Profimedia

Edi Iordănescu (44 ani) și-a dat acordul să rămână la echipa națională. Selecționerul este mai motivat ca niciodată și vrea cu orice preț să ducă România la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Iordănescu la cârmă, „tricolorii” au încheiat pe ultimul loc grupa din Nations League și au retrogradat în Liga C. Totuși, selecționerul nu are de gând să renunțe la postul său.

Edi Iordănescu și-a dat acordul să rămână la echipa națională

Potrivit surselor Antena Sport, Edi Iordănescu va continua la echipa națională. Chiar dacă a fost sfătuit de familie să nu mai rămână, fiul lui Anghel Iordănescu a acceptat să conducă România și în preliminariile pentru EURO 2024.

Anunțul oficial al Federației Române de Fotbal va fi făcut zilele următoare.

„Am spus-o și o repet, am tot schimbat antrenori. S-a discutat asta și în ședință și credem că e cel mai bine să avem continuitate. Am plecat la un drum cu Edi și nu ne abatem acum de la el.

Reclamă

În plus, s-au văzut lucruri bune la echipa națională la ultima acțiune, lucruri care ne dau speranță pentru preliminariile pentru EURO 2024, chiar dacă în viitoarea ediție a Ligii Națiunilor vom evolua din nou în Liga C, la fel ca și la prima ediție, când era totuși o altă structură a grupelor”, spunea recent Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF.

Dan Petrescu mizează în continuare pe Edi Iordănescu, pentru banca echipei naţionale

Dan Petrescu mizează în continuare pe Edi Iordănescu. Antrenorul lui CFR Cluj este de părere că selecţionerul ar trebui lăsat să-şi continue munca deja începută alături de „tricolori”, în vederea calificărilor la Campionatul European din 2024.

„Eu cred că Edi cunoaşte jucătorii acum. I-a luat puţin timp până să facă un lot. Nu văd rostul schimbării antrenorului. Ultimele două meciuri a arătat foarte bine echipa. Antrenorul are o idee de ce trebuie sa faca în continuare. Merită susţinerea din partea tuturor. Să fim puţin mai optimiţti, mai uniţi, chiar dacă rezultatele nu au fost ce trebuie. Să-l susţinem pe antrenor şi pe echipa naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii au venit şi au încurajat echipa. Antrenorul naţionalei va fi criticat orice va face. Eu indiferent unde am fost ca antrenor..luam campionate, făceam.. tot eram criticat …eram pe locul 2 în Rusia şi mă criticau toţi, iar obiectivul era salvarea de la retrogradare.

Antrenorul trebuie să continue munca pe care a început-o şi să încerce să califice echipa la Campionatul European, şi după tragem linie. Trebuie să acceptăm că si Feroe si Luxemburg au echipe foarte bune. S-au schimbat vremurile, asta nu înseamnă că e vina antrenorului. Trebuie să-l susţinem, daca va veni alctineva să o ia de la zero va fi foarte greu.

Nu sunt eu preşedintele federaţiei, nu decid eu. Aş vrea să crească fotbalul în următorii 10 ani. Cum a făcut şi ţara noastra vecină, care bate pe Anglia şi Germania acum. La noi nu se face nicio strategie pe mai mulţi ani”, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa de presă premergătoare partidei din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și