Close

Edi Iordănescu îi dă peste nas lui Gigi Becali: ”Selecţia rămâne a mea!” + Ce le-a transmis selecționerul contestatarilor: ”Nu are nimeni sabia deasupra capului!”

De Dragoș Vasile
Publicat: 24 martie 2022, 15:06

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB a cerut ca Octavian Popescu să primească minute la națională. Selecționerul i-a transmis că deciziile sale nu vor fi influențate de nimeni.

Reclamă
Edi Iordănescu, în cadrul unui interviu la AS.ro LIVE

Edi Iordănescu, în cadrul unui interviu la AS.ro LIVE / as.ro

Edi Iordănescu va debuta ca selecţioner în amicalul cu Grecia, ce se va disputa pe 25 martie, de la 20:15, pe stadionul Steaua. Peste 4 zile, România va juca un amical şi în Israel. Tehnicianul nu se teme de critici și a avut un mesaj clar pentru contestatari.

Reclamă

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Gigi Becali

(n.r. Vă deranjează patronii care își propun insistent jucătorii?) E dreptul dânşilor să propună, e dreptul meu să convoc pe cine cred de cuviinţă. De multe ori sunt şi foarte subiectivi, dar nu-i condamn, îi înţeleg. Selecţia rămâne a mea.

(n.r. despre critici) Eu nu mă tem de rezultate negative, dacă fac asta, am o mare problemă. Ştiu că apare critica când nu sunt rezultate, o accept. Când sunt jigniri… am avut parte de asta… am învăţat personal să le pun în plan secund şi să nu mă las afectat.

Nu e nimeni punct fix, este adus ca să livreze. Poate avea un joc mai prost, acceptăm asta, ştim că jucătorul are valoare, că are mentalitatea corectă. Nu are nimeni sabia deasupra capului. Dar punct fix nu este nimeni, până la urma urmei. Rămâne echipa naţională, suporterii sunt punctul fix, a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă.

Reclamă

Selecționerul României i-a dat replica lui Octavian Popescu

Edi Iordănescu a susținut conferința de presă a meciului cu Grecia. Printre subiectele abordare, selecționerul a vorbit despre așteptările lui Octavian Popescu, care speră să bifeze cel puțin 5 minute în tricoul naționalei, dar și despre cazul Darius Olaru.

”Eu mă gândeam la mai mult pentru el, dacă se gândea doar la 10 minute… poate mai reducem din el. Eu îl ştiu, are un progres fantastic, ştiu ce progres are. Mai sunt şi alţii, dar trebuie să aibă continuitate. La fel cum e şi cazul lui Drăguşin. Încercăm să îi pregătim pe jucători, să capete experienţă, să se familiarizaze”, a transmis Edi Iordănescu la conferința de presă.

Selecționerul a dezbătut și cazul lui Darius Olaru, după ce mai multe persoane din fotbalul românesc l-au criticat pentru că nu l-a convocat.

”Credeţi că cineva mai bine ca mine poate să îl ştie pe Olaru… am lucrat cu el la două echipe diferite. Îl cunosc foarte bine, valoare a şi potenţialul. E un jucător foarte bun, acum nu e nici la 60% din ce poate să fie. E în atenţia mea, el ştie foarte bine acest lucru. 

Trebuie analizat, a avut o accidentare, a avut COVID, a ieşit din circuit. A revenit în ultimele două jocuri cu lucruri bune. I s-a transmis să avem încredere în el şi există posibilitatea ca în viitorul apropiat să-l vedem la naţională”, a mai spus selecționerul.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9
aug.
23:10
Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!”
9
aug.
22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
9
aug.
22:30
Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!”
9
aug.
22:10
Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea
9
aug.
21:50
CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri
9
aug.
21:37
Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”
9
aug.
21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
9
aug.
20:52
FotoUmilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!”
9
aug.
20:32
FotoUltraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor
9
aug.
20:08
FotoPrimele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova
Pe același subiect
Liga 1 • 0:10
Revenirea lui Nicolae Dică la FCSB, contestată de un fost coleg: „E de neînţeles! E clar că Gigi Becali nu va renunţa la stilul său”
Gigi Becali, patron FCSB
Conference League • 9 aug., 21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
Colaj cu Lucian Becali și soția sa
Diverse • 9 aug., 20:52
FOTO
Umilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!”
Close