Închide meniul

Edi Iordănescu îi dă peste nas lui Gigi Becali: ”Selecţia rămâne a mea!” + Ce le-a transmis selecționerul contestatarilor: ”Nu are nimeni sabia deasupra capului!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2022, 15:06

Edi Iordănescu îi dă peste nas lui Gigi Becali: ”Selecţia rămâne a mea!” + Ce le-a transmis selecționerul contestatarilor: ”Nu are nimeni sabia deasupra capului!”

Edi Iordănescu este selecționerul naționalei României

Edi Iordănescu, în cadrul unui interviu la AS.ro LIVE / as.ro

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB a cerut ca Octavian Popescu să primească minute la națională. Selecționerul i-a transmis că deciziile sale nu vor fi influențate de nimeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu va debuta ca selecţioner în amicalul cu Grecia, ce se va disputa pe 25 martie, de la 20:15, pe stadionul Steaua. Peste 4 zile, România va juca un amical şi în Israel. Tehnicianul nu se teme de critici și a avut un mesaj clar pentru contestatari.

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Gigi Becali

(n.r. Vă deranjează patronii care își propun insistent jucătorii?) E dreptul dânşilor să propună, e dreptul meu să convoc pe cine cred de cuviinţă. De multe ori sunt şi foarte subiectivi, dar nu-i condamn, îi înţeleg. Selecţia rămâne a mea.

(n.r. despre critici) Eu nu mă tem de rezultate negative, dacă fac asta, am o mare problemă. Ştiu că apare critica când nu sunt rezultate, o accept. Când sunt jigniri… am avut parte de asta… am învăţat personal să le pun în plan secund şi să nu mă las afectat.

Nu e nimeni punct fix, este adus ca să livreze. Poate avea un joc mai prost, acceptăm asta, ştim că jucătorul are valoare, că are mentalitatea corectă. Nu are nimeni sabia deasupra capului. Dar punct fix nu este nimeni, până la urma urmei. Rămâne echipa naţională, suporterii sunt punctul fix, a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă.

Reclamă

Selecționerul României i-a dat replica lui Octavian Popescu

Edi Iordănescu a susținut conferința de presă a meciului cu Grecia. Printre subiectele abordare, selecționerul a vorbit despre așteptările lui Octavian Popescu, care speră să bifeze cel puțin 5 minute în tricoul naționalei, dar și despre cazul Darius Olaru.

”Eu mă gândeam la mai mult pentru el, dacă se gândea doar la 10 minute… poate mai reducem din el. Eu îl ştiu, are un progres fantastic, ştiu ce progres are. Mai sunt şi alţii, dar trebuie să aibă continuitate. La fel cum e şi cazul lui Drăguşin. Încercăm să îi pregătim pe jucători, să capete experienţă, să se familiarizaze”, a transmis Edi Iordănescu la conferința de presă.

Selecționerul a dezbătut și cazul lui Darius Olaru, după ce mai multe persoane din fotbalul românesc l-au criticat pentru că nu l-a convocat.

Reclamă 4 / 0/3

”Credeţi că cineva mai bine ca mine poate să îl ştie pe Olaru… am lucrat cu el la două echipe diferite. Îl cunosc foarte bine, valoare a şi potenţialul. E un jucător foarte bun, acum nu e nici la 60% din ce poate să fie. E în atenţia mea, el ştie foarte bine acest lucru. 

Trebuie analizat, a avut o accidentare, a avut COVID, a ieşit din circuit. A revenit în ultimele două jocuri cu lucruri bune. I s-a transmis să avem încredere în el şi există posibilitatea ca în viitorul apropiat să-l vedem la naţională”, a mai spus selecționerul.

Recomandări
  • Edi Iordănescu îi dă peste nas lui Gigi Becali
  • Ce le-a transmis selecționerul contestatarilor

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și