Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu îl așteaptă pe Octavian Popescu la naționala României: „Poate accelerăm puțin”. Avertisment pentru jucătorii care visează la debut: „Va fi mai greu de acum!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 februarie 2022, 23:52

Edi Iordănescu îl așteaptă pe Octavian Popescu la naționala României: „Poate accelerăm puțin. Avertisment pentru jucătorii care visează la debut: „Va fi mai greu de acum!

Octavian Popescu, convocat de Edi Iordănescu la naţionala României

Hepta

Mijlocașul ofensiv are trei selecții la reprezentativa României U21, dar își poate îndeplini marele vis. Puștiul minune face un sezon de senzație. A înscris deja 6 goluri și a oferit 3 pase decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, mesaj pentru jucătorii care așteaptă să debuteze la naționala României

Antrenorul de 43 de ani, care a preluat postul rămas vacant după plecarea lui Mirel Rădoi, i-a avertizat pe jucătorii care visează să fie chemați, în premieră, la selecționata tricoloră.

Octavian Popescu este unul dintre tinerii care, în momentul de față, nu pot fi considerați certitudini la prima reprezentativă. Poate accelerăm un pic și îi aducem.

Nu există un jucător care să aibă ușa închisă pentru echipa națională. Dar, e adevărat, se va ajunge probabil un pic mai greu decât în ultima perioadă.

Nu îmi mai doresc jucători care să vină, să joace un meci și după aia să ne gândim că poate nu avea ce căuta… l-am adus prea repede, prea ușor. Anul trecut, dacă nu mă înșel, au fost 58 de jucători. Acum prima categorie cuprinde 47, deci deja am restrâns„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Octavian Popescu trece printr-un moment excelent și ar putea fi testat în amicalele cu Grecia și Israel, de luna viitoare. Adevărata luptă începe în iunie, când tricolorii debutează în UEFA Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Programul României din Nations League

În direct pe as.ro, România şi-a aflat, la jumătatea lunii decembrie, adversarele din Grupa B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Gigi Becali, cadou de 35.000 de euro pentru Octavian Popescu

Gigi Becali îi face toate poftele lui Octavian Popescu. Jucătorul de doar 19 ani a primit cadou o mașină nouă din partea patronului, un Mercedes CLA în valoare de 35.000 de euro. „Perla” celor de la FCSB s-a lăudat cu noua „bijuterie” pe rețelele de socializare.

Octavian Popescu are un salariu lunar de 3000 de euro la FCSB. Puștiul care impresionează la vicecampioana României e departe de cel mai bine plătit jucător al roș-albaștrilor, Florin Tănase, care încasează lunar 30.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și