Închide meniul

Gigi Becali, cadou de 35.000 de euro pentru Octavian Popescu! Ce bolid a primit „perla” de la FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2022, 23:40

Reclamă
Gigi Becali, cadou de 35.000 de euro pentru Octavian Popescu! Ce bolid a primit „perla de la FCSB

Octavian Popescu a salvat-o pe FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali i-a cumpărat lui Octavian Popescu un Mercedes CLA în valoare de 35.000 de euro. „Perla” celor de la FCSB s-a lăudat cu noua jucărie pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, cadou de 35.000 de euro pentru Octavian Popescu

Sursa: Instagram Octavian Popescu

Octavian Popescu are un salariu lunar de 3000 de euro la FCSB. Puștiul de 19 ani e departe de cel mai bine plătit jucător al roș-albaștrilor, Florin Tănase, care încasează lunar 30.000 de euro.

20 de meciuri a jucat Octavian Popescu în acest sezon de Liga 1 pentru FCSB și are în cont șase goluri și trei assist-uri. În primele meciuri din 2022, atacantul vicecampioanei a înscris două goluri fabuloase în derby-urile cu CFR Cluj și Dinamo.

Gigi Becali: „Octavian Popescu e cuminte!”

Gigi Becali a dezvăluit că plănuiește să-i mărească salariul lui Octavian Popescu. Puștiul de 19 ani l-a impresionat pe latifundiarul din Pipera prin comportamentul său.

„Lui Tavi Popescu, cu drag o să-i măresc salariul. 3000 are și nu zice omul nimic. Păi da, dar i-am cumpărat mașină acum, de 30.000! El și-a ales-o, una frumușică, simplă, nu de pește. E cuminte! Tavi Popescu joacă pe liber, i-a dat-o de două ori lui Coman ca s-o bage, el în alte situații o prelua direct în poartă. Coman trebuia să dea două goluri. Pe urmă i-a pasat și lui Cordea”, a spus Gigi Becali, citat de sport.ro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Diego Maradona

La finalul lunii trecute, Gigi Becali îl compara pe Octavian Popescu cu Diego Maradona, unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului. 60 de milioane de euro este prețul pe care patronul roș-albaștrilor îl cere pentru un transfer imediat al lui Octavian Popescu.

„Avem un jucător care acum a explodat, Tavi Popescu, care este fotbalist de geniu. Toate echipele care au avut un jucător ca Maradona, fotbaliști de geniu, au câștigat campionatul. Păstrând proporția, România, Italia și FCSB Napoli. Nu doar golul cu CFR, tot jocul lui, nu mai poate nimeni să-i ia mingea.

Tavi dacă acum face 30, o să cer 60 de milioane de euro. Așteptăm Europa, echipa națională. Cum zicea Boloni, România nu are jucători de geniu. Nu avem jucători care joacă la marile echipe. Vor fi Tavi Popescu, Ianis Stoica. Eu mizez la echipa națională și pe Cordea, o să vedeți”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și