Închide meniul

Edi Iordănescu l-a dat pe spate pe Ilie Dumitrescu, după calificarea României la EURO: „Acolo s-a văzut mâna lui”

Alex Masgras Publicat: 20 noiembrie 2023, 11:51

Reclamă
Edi Iordănescu l-a dat pe spate pe Ilie Dumitrescu, după calificarea României la EURO: „Acolo s-a văzut mâna lui

Edi Iordănescu a făcut un apel pentru jucătorii din naţionala României. Selecţionerul României le-a cerut fiecărui jucător să dea totul la echipele de club

Edi Iordănescu, selecţionerul României / Hepta

Edi Iordănescu l-a dat pe spate pe Ilie Dumitrescu, după calificarea României la EURO. Fostul mare internaţional a vorbit cu selecţionerul înaintea meciului cu Israel, câştigat de „tricolori” cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat pentru a şasea oară la un Campionat European, iar Ilie Dumitrescu a dezvăluit lucrurile care l-au dat pe spate în meciul decisiv cu Israel. Naţionala încheie preliminariile cu Elveţia, marţi seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu l-a dat pe spate pe Ilie Dumitrescu, după calificarea României la EURO

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a discutat cu selecţionerul României înaintea meciului cu Israel şi a numit lucrurile cu care Edi Iordănescu l-a dat pe spate în meciul în care „tricolorii” au obţinut calificarea la turneul final:

„Am stat de vorbă cu Edi Iordănescu înainte de meciul ăsta, știam foarte multe chestii din interior. Nu știam că e Pușcaș titular, poți să vorbești patru zile la rând cu Edi Iordănescu și nu îți dai seama cu cine va începe. Te întreabă foarte multe chestii, culege informații, impresii, dar niciodată nu o să spună ’Încep cu ăsta, cu ăsta, cu ăsta și cu ăsta!’. Că i-a spus lui Puiu, asta e altceva.

Este clar că a analizat foarte bine adversarul, că a fost inspirat, că abordarea și modul în care a pregătit jocul au fost fantastice. M-a impresionat! La pauză am spus că nu vom avea probleme dacă jucăm la fel.

Reclamă

Cum a început repriza a doua, acolo s-a văzut mâna lui Edi Iordănescu la pauză. Au ieșit cu încredere, au stat sus, s-au apărat. Un lucru care pe mine m-a impresionat, am văzut că liderii incontestabili ai echipei au îmbrăcat tricoul ăla de lider și și-au asumat în multe momente, și Ianis, și Drăguș, și Screciu.

Ce să mai spun eu despre Răzvan Marin sau despre Stanciu? Sunt jucătorii ăia care trebuie să își intre în rol așa cum au făcut-o în a doua parte a jocului. Ăștia sunt jucătorii importanți ai echipei naționale”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Anghel Iordănescu, sfat preţios pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024

Fostul selecţioner al României a vorbit despre calificarea „tricolorilor” la EURO 2024. După ce a felicitat jucătorii şi staff-ul, spunând că fiul său este un antrenor mai bun decât a fost el, Anghel Iordănescu a avut un sfat pentru actualul selecţioner.

Reclamă 4 / 0/3

Anghel Iordănescu este de părere că fiul său trebuie să continue munca până la startul Campionatului European şi să descopere încă 5-6 jucători care să fie selecţionaţi în lunile umrătoare:

„Am apreciat echipa, concenterarea, faptul că au ştiut să sufere. În final, au câştigat. Ei şi el. Şi nu în ultimul rând, cu riscul de a intra în conflict cu selecţionerul, că de-abia de acum încolo trebuie să înceapă şi să caute în permanenţă şi să aducă la echipa naţională încă 5-6 jucători. Să îi descopere, să îi redescopere, să inventeze, să reinventeze 5-6 jucători noi la echipa naţională”, a declarat Anghel Iordănescu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și