Închide meniul

Edi Iordănescu l-a sunat pe Ianis Hagi după ce nu l-a convocat pentru meciurile cu Andorra şi Belarus. Ce i-a spus selecţionerul

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 martie 2023, 8:44

Edi Iordănescu l-a sunat pe Ianis Hagi după ce nu l-a convocat pentru meciurile cu Andorra şi Belarus. Ce i-a spus selecţionerul

Edi Iordănescu l-a sunat pe Ianis Hagi

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia Images

Edi Iordănescu l-a sunat pe Ianis Hagi după ce nu l-a convocat pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, din preliminariile pentru EURO 2024. Andorra – România e pe 25 martie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi l-a criticat dur pe Edi Iordănescu după ce selecţionerul nu l-a chemat pe Ianis Hagi la naţională. Explicaţia lui Edi e simplă: Ianis abia a revenit după o lungă perioadă şi a jucat pentru Rangers doar 89 de minute, în cinci meciuri.

Edi Iordănescu l-a sunat pe Ianis Hagi după ce nu l-a convocat pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

„L-a sunat, așa cum a făcut-o mereu anul trecut. Și i-a explicat de ce nu îl cheamă acum. L-a urmărit atent în fiecare meci de la revenire și a observat că Ianis are o anumită reținere în joc.

Edi a mai avut un reper. Rangers l-a fost folosit 18 minute în campionat, dar nu și în următoarele două runde. În prima n-a prins lotul, în cealaltă a stat pe bancă. Ianis a bifat apoi 45 de minute în Cupă, dar imediat, în campionat, iar nu a fost în lot.

Ulterior, a avut doar apariții foarte scurte. I-a zis că preferă să-l lase acum la club, să se antreneze, să acumuleze. Că putea să-l pună pe lista preliminară, dar nu avea rost din moment ce consideră nu e încă pregătit pentru națională. Și Ianis a înțeles”, au spus surse din FRF, citate de gsp.ro.

Reclamă

Gică Hagi îl critică pe Edi Iordănescu

Gică Hagi îl critică pe Edi Iordănescu, pentru că nu l-a inclus pe Ianis Hagi pe lista preliminară a stranierilor de la națională!

„Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată. Ianis, în momentul de față, este sănătos. Nu poate să joace mai mult, dar e sănătos. Au apărut discuții despre ce cred unii și alții.

Ianis nu e important pentru antrenorul echipei naționale. Daca era important, se afla măcar pe lista străinilor. Când i se comunică că e un jucător important, de ce nu face parte dintre jucătorii convocați?

Reclamă 4 / 0/3

Au avut loc discuții. I s-a comunicat că e un jucător foarte important pentru echipa națională. Nu e pus nici măcar pe lista preliminară. Înseamnă că Ianis nu contează pentru echipa națională.

Aici nu vorbim de a juca, vorbim de lista preliminară. Dacă i se comunică jucătorilor, în discuții, că e un jucător important pentru echipa națională… ce putem să înțelegem din toată asta?

Înseamnă că nu e important pentru Edi Iordănescu și echipa națională. Nu mă deranjează, e o realitate. Nu e important pentru echipa națională! Nu e normal să declari public că îți lipsesc jucători foarte importanți și, cand e, nu face nici măcar parte din lista preliminară.

Antrenorul întotdeauna decide cine vine și cine nu vine. E responsabilitatea lui. Nu putem să jucăm la două sau trei capete. Vorbim de o listă, nu de convocare! Probabil că o să fie convocat atunci când o să fie într-o formă foarte bună și nu o să aibă ce să mai facă.

E o situație foarte clară. Mie mi se pare că Ianis nu e important pentru echipa națională. A fost unul dintre cei mai buni jucători de la echipa națională, înainte să se accidenteze.

Pitu cât joacă? Cât a jucat în ultimele zece meciuri? Vorbesc de unul de-al meu. Păi de ce e în listă? Ianis nu e. Ianis poate să facă mai multe decât Pitu în 10 minute, probabil, dată fiind experienţa lui. Cred eu că antrenorul ne-a dat un mesaj foarte clar”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Programul complet al meciurilor României din preliminariile EURO 2024

  • Andorra – România (25 martie, 21:45 Antena 1)
  • România – Belarus (28 martie, 21:45)
  • Kosovo – România (16 iunie, 21:45 Antena 1)
  • Elveția – România (19 iunie, 21:45)
  • România – Israel (9 septembrie, 21:45)
  • România – Kosovo (12 septembrie, 21:45, Antena 1)
  • Belarus – România (12 octombrie, 21:45, Antena 1)
  • România – Andorra (15 octombrie, 21:45)
  • Israel – România (18 noiembrie, 21:45)
  • România – Elveția (Antena 1, 21 noiembrie 21:45)
Reclamă
Recomandări
  • Edi Iordănescu l-a sunat pe Ianis Hagi
  • Ianis nu a fost convocat pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și