Închide meniul

Răzvan Burleanu ar fi renunţat deja la varianta Edi Iordănescu! Numele spectaculos propus la naţionala României

Dan Roșu Publicat: 4 iulie 2024, 12:50

Reclamă
Răzvan Burleanu ar fi renunţat deja la varianta Edi Iordănescu! Numele spectaculos propus la naţionala României

Răzvan Burleanu ar fi renunţat deja la varianta Edi Iordănescu

Răzvan Burleanu, în timpul unui eveniment - Hepta

Răzvan Burleanu ar fi renunţat deja la varianta Edi Iordănescu pentru postul de selecţioner al României. Cel puţin aşa susţine Florin Prunea, care anunţă că preşedintele Federaţiei e obligat acum să îi satisfacă mai multe dorinţe selecţionerului care ne-a dus în optimile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burleanu a anunţat la rândul lui că într-o săptămână va avea un răspuns de la Iordănescu.

Răzvan Burleanu ar fi renunţat deja la varianta Edi Iordănescu

„Consider că Răzvan Burleanu trebuie să facă toate eforturile pentru păstrarea lui Edi Iordănescu, dar tare îmi e că Burleanu deja are în cap o altă soluție. Și știți de ce? Acum, Burleanu trebuie să danseze după cum îi va cântă Edi Iordănescu și nu mai merge să îi plătești staff-ul așa cum o faci acum.

Dacă îl respectai pe Edi Iordănescu, mă refer la munca sa și a celor din staff-ul său, atunci rezolvai problema cu el înaintea plecării la EURO, nu acum când știi că Edi îți va pune clar niște condiții dacă îl vrei în continuare la națională.

Iar, Burleanu știe foarte bine cât câștigă oamenii lui Edi din staff și cum se fac plățile. Oamenii ăștia împreună cu jucătorii au adus în conturile FRF milioane de euro, iar la Federație au salarii foarte bune doar patru oameni. Aceștia sunt Burleanu, Vișan, Bodescu și Stoichiță. FRF-ul trebuie să respecte antrenorii federali. Trebuie să le facă contracte clare de muncă, nu să îi plătească pe unii doar la acțiunile naționalelor sau part time.

Reclamă
Reclamă 4

În momentul de față cred că Edi e cea mai bună soluție. A format și a unit un grup în care nu avem prea multe soluții individuale așa cum era pe vremea mea. Și noi aveam un grup unit, dar aveam și o grămadă de soluții individuale, iar în meciurile grele contează foarte mult să ai și astfel de jucători”, a spus Prunea, citat de prosport.ro.

Prunea: „Dorinel Munteanu e o variantă pentru România”

Prunea susţine că Dorinel Munteanu e o variantă pentru naţionala României. Omul cu cele mai multe selecţii a terminat pe locul 2 în play-out şi a jucat finala Cupei României, pierdută la penalty-uri împotriva Corvinului Hunedoara.

„Vă repet, cea mai bună soluție este Edi Iordănescu, dar sunt aproape sută la sută convins că Răzvan Burleanu are în cap deja o soluție de înlocuire a sa. Nu o știu, dar în opinia mea Dorinel Munteanu poate să fie o soluție pentru echipa națională a României, asta dacă vrea și el.

Reclamă

Lui Răzvan Burleanu îi trebuie un antrenor care știe să formeze un grup, un antrenor cu experiență, un antrenor care a avut și rezultate în cariera lui pe la echipele de club pe unde a antrenat, iar Dorinel Muntenu chiar este o soluție bună”, a mai spus Prunea.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56 6 iul.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51 6 iul.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

23:50 6 iul.

Olanda – Turcia 2-1. „Portocala mecanică” a întors fabulos scorul şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024!

23:28 6 iul.

Jude Bellingham, euforic după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024: „Cel mai bun meci al nostru! Am avut controlul!”

23:27 6 iul.

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

23:18 6 iul.

Prima reacţie a lui Trent Alexander-Arnold după ce a dus-o pe Anglia în semifinalele EURO 2024!

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 3 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și