Închide meniul

Răzvan Burleanu a plâns după calificarea României la EURO 2024. Ce a spus despre viitorul lui Edi Iordănescu

Dan Roșu Publicat: 19 noiembrie 2023, 14:15

Reclamă
Răzvan Burleanu a plâns după calificarea României la EURO 2024. Ce a spus despre viitorul lui Edi Iordănescu

Răzvan Burleanu a plâns după calificarea României

Răzvan Burleanu, în timpul unui eveniment - Hepta

Răzvan Burleanu a dezvăluit că a plâns după Israel – România 1-2, meciul care ne-a adus calificarea la EURO 2024. România poate chiar câştiga Grupa I din preliminarii, dacă nu pierde meciul cu Elveţia, ce va fi marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că trebuie să începem cu povestea din timpul meciului şi de după meci. Ca să fiu într-un moment de sinceritate, v-am spus de la început că sunt foarte încrezător. După meci, am plâns, am plâns de bucurie. Meciul a fost trăit la cea mai înaltă intensitate.

Răzvan Burleanu a plâns după calificarea României

Este a doua oară în viaţa mea când plâng de bucurie, prima oară am plâns de bucurie când s-a născut fata mea. Această calificare nu este una întâmplătoare, vine după mai multe rezultate. Aceste rezultate pregăteau acest rezultat. Un asemenea succes vine în momentul în care aveam nevoie. Această generaţie a făcut românii fericiţi.

Nu este doar o victorie a acestei generaţii de eroi, cum am numit-o, şi care de-abia de-acum ne va arăta ce poate. Vrem să avem un impact social”, a spus Burleanu, la revenirea în România.

Burleanu, anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu i-a anunţat pe oficialii FRF în ultima perioadă în mai multe rânduri că va pleca de la cârma naţionalei după EURO 2024. Burleanu anunţă că urmează discuţii între cele două părţi.

Reclamă

„Lunile următoare, eu şi selecţionerul vă vom spune exact ce vom face. Ca manager, când susţii un selecţioner care nu are succes la un moment dat, în ciuda opiniei publice, şi acel selecţioner demonstrează că această încredere care se baza pe realităţi nu a fost întâmplătoare…

FRF îşi doreşte aceeaşi coeziune pe care o avem azi între stafful tehnic şi jucători. Toţi selecţionerii care au contribuit în ultimii 7 ani au un rol în această calificare”, a mai spus preşedintele FRF.

Edi Iordănescu, mesaj după calificarea României la EURO 2024

La conferinţa de presă din Ungaria, Edi a lăsat să se înţeleagă că vor urma discuţii cu Federaţia Română de Fotbal, după terminarea EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am promis din prima zi când am venit că voi califica naţionala la EURO şi am făcut-o. Meritele sunt în proporţie de 95% ale băieţilor. Restul de 5% le împărţim noi, cei care am fost lângă ei. Ce am promis, am livrat. Acum, promit că vom pregăti foarte bine aceste rupean, din toate punctele de vedere.

Am convingerea că dacă acum câteva zile echipa a trecut la alt nivel faţă de perioada Nations League, în această perioadă vom face trecerea la alt nivel, nivel ce ne va ajuta să facem o figură frumoasă la European, să aducem mulţi români. Nu mă gândesc atât de departe, mă gândesc la European. Ce va fi după European, îţi dau cuvântul meu de onoare că nu ştiu”, a spus Edi Iordănescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și