Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj de susţinere pentru Nicuşor Bancu: „Rămâne un jucător de bază al echipei naţionale”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2022, 21:44

Edi Iordănescu, mesaj de susţinere pentru Nicuşor Bancu: „Rămâne un jucător de bază al echipei naţionale

Nicuşor Bancu, mesaj de susţinere din partea lui Edi Iordănescu

Nicuşor Bancu, în timpul unui meci pentru echipa naţională/ Profimedia

Edi Iordănescu i-a transmis un mesaj de susţinere lui Nicuşor Bancu, după ce acesta s-a accidentat înaintea meciurilor amicale ale echipei naţionale. Selecţionerul României a declarat că fundaşul Universităţii Craiova rămâne un jucător de bază pentru „tricolori”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicuşor Bancu s-a accidentat în derby-ul din ultima rundă, dintre Rapid şi Universitatea Craiova. Fundaşul va fi înlocuit în lotul „tricolorilor” de către Bogdan Vătăjelu, alt jucător pe care Mirel Rădoi îl pregăteşte în Bănie.

Edi Iordănescu, mesaj de susţinere pentru Nicuşor Bancu

Nicuşor Banu va fi supus unei operaţii, după accidentarea gravă suferită în partida din Giuleşti. Edi Iordănescu l-a asigurat pe fundaşul echipei naţionale că va avea parte de toată susţinerea sa, aşa cum au avut parte şi Ianis Hagi şi Iulian Cristea, doi dintre „tricolorii” care au fost suspuşi unor intervenţii chirurgicale în ultimul an.

Totodată, selecţionerul României a declarat că şi alţi „tricolori”, precum Vlad Chiricheş şi Dennis Man, vor reveni cât mai curând în anturajul echipei naţionale. Edi Iordănescu nu i-a uitat nici pe Denis Alibec şi Florin Tănase, alţi doi jucători care au suferit probleme medicale chiar înainte de partidele amicale din această lună.

„Am primit cu mâhnire și îngrijorare verdictul medical în privința lui Nicușor Bancu. Îi transmit toată susținerea mea și a staff-ului echipei naționale, sunt alături de el în această încercare așa cum am fost și sunt alături de Ianis Hagi și Iulian Cristea, ultimii tricolori care au trecut prin accidentări grave.Unul dintre cei mai eficienți jucători la precedenta acțiune a reprezentativei, Nicușor Bancu rămâne un jucător de bază al naționalei noastre.

Reclamă

Îl asigur că îl așteptăm înapoi în familia României, unde avem semnale că vor reveni după indisponibilități și Man, Mihăilă, Chiricheș sau Radu. Din păcate, continuă situația dificilă cauzată de accidentări. Tănase și Alibec trec la rândul lor prin astfel de situații, dar îi asigur pe toți de sprijinul și încrederea noastră. Multă sănătate, recuperare rapidă și vă așteptăm să luptăm împreună!”, a declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu „a tăiat în carne vie” la națională. Andrei Ivan, pedepsit de selecționer!

Edi Iordănescu a tăiat în carne vie la echipa națională a României și a decis să-i pedepsească pe jucătorii care nu dau totul la prima reprezentativă. „S-a terminat cu indisciplina și cu jumătățile de măsură, la națională„, a fost mesajul transmis de selecționer tricolorilor. Printre cei pedepsiți se numără și Andrei Ivan, cel care a fost exclus și din lotul Universităţii Craiova de către Mirel Rădoi.

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu a luat aceeași decizie, ca și Mirel Rădoi, în privința lui Andrei Ivan. Din câte se pare, selecționerul a fost nemulțumit de atitudinea acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

În aceeași situație se află și Alexandru Mitriță, dar și alți jucători care nu au mai prins echipa națională, în ultima vreme. Iordănescu și-a asumat decizia de a nu mai chema anumiți jucători și e hotărât să taie în carne vie pentru a avea disciplină la echipa națională.

„La echipa națională vine doar cine ‘arde’ pentru echipa națională! Tot talentul în slujba echipei naționale, zero compromisuri, vine la echipa națională cine ‘arde’ pentru echipa națională. Tot timpul voi prefera un jucător care vine cu tot devotamentul și care e dispus să dea tot ce are mai bun pentru echipa națională, în dauna unui jucător care poate să aibă o experiență suplimentară sau un statut ceva mai consolidat la un anumit moment, dar care nu înțelege ce reprezintă echipa națională”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu, înaintea celor două partide amicale, cu Slovenia și Moldova, care vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Meciurile amicale cu Slovenia şi Moldova vor avea loc pe 17, respectiv 20 noiembrie, şi vor fi în format live text, pe AS.ro.

Recomandări
  • Edi Iordănescu, mesaj de susţinere pentru Nicuşor Bancu
  • Ce a declarat selecţionerul, după ce fundaşul oltenilor va fi operat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și