Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj pentru români, de Ziua Naţională: „România a revenit acolo unde îi este locul”

Alex Masgras Publicat: 30 noiembrie 2023, 19:44

Reclamă
Edi Iordănescu, mesaj pentru români, de Ziua Naţională: „România a revenit acolo unde îi este locul

Edi Iordănescu, mesaj pentru români, de Ziua Naţională

Edi Iordănescu, în timpul imnului României / Profimedia

Edi Iordănescu a transmis un mesaj pentru români, de Ziua Naţională a României. Selecţionerul le-a mulţumit românilor de pretutindeni pentru susţinerea din timpul preliminariilor EURO 2024 şi a promis că ne vom bucura de turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat la Campionatul European din Germania şi revine la un turneu final după 8 ani. „Tricolorii” au încheiat grupa de calificare pe primul loc, fără înfrângere. Tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024 va avea loc sâmbătă.

Edi Iordănescu, mesaj pentru români, de ziua naţională

„M-am născut și am fost crescut într-o familie în care România nu e numai un cuvânt sau doar o țară. Și am avut onoarea să mă formez ca profesionist lângă tatăl meu care, prin munca lui în fotbal, ca jucător și apoi ca antrenor, a reprezentat cu cinste România și a adus bucurie atâtor generații de români.

Cu atât mai mare responsabilitatea pentru mine, dar și mândria, de a fi selecționerul echipei noastre naționale! Cu atât mai mare bucuria acum, după aproape doi ani de activitate alături de tricolorii noștri minunați, când România a revenit acolo unde îi este locul, în marile competiții.

Sunt convins că unitatea pe care noi am construit-o la nivelul echipei naționale va deveni un exemplu iar sărbătoarea calificării la EURO 2024 a unit iarăși românii în jurul steagului tricolor și al spiritului românesc. Este esența fotbalului, până la urmă, dar și cel mai mare câștig, care trece acum dincolo de stadion.

Reclamă

Sunt mândru că sunt român și că ne vom bucura împreună de un Campionat European la care imnul nostru se va auzi din nou pe marile arene!

Vă mulțumesc tuturor, români din țară și din toate colțurile lumii, pentru energia, afecțiunea și încrederea voastră. Le-am simțit în fiecare zi, alături de tricolori, și când ne-a fost mai bine, și când ne-a fost mai greu, în tot acest parcurs de muncă și de sacrificiu. Urmează o nouă provocare, dar uniți am demonstrat că totul e posibil!

La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, a scris Edi Iordănescu, pe contul său de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu a făcut o solicitare la FRF, înainte de EURO 2024!

Potrivit gsp.ro, Edi Iordănescu a făcut o solicitare la FRF ca meciurile din play-off-ul Ligii 1 să se încheie cu o săptămână mai devreme. Ultima etapă ar fi trebuit să se dispute în ultimul weekend din luna mai, dar selecţionerul îşi doreşte ca aceste meciuri să se dispute cu o săptămână mai devreme.

Potrivit sursei mai sus menţionate, FRF a dat curs solicitării şi urmează ca, împreună cu LPF şi deţinătorii de drepturi, să se găsească o soluţie pentru a-i îndeplini dorinţa lui Edi Iordănescu. Varianta cea mai probabilă este ca o etapă din play-off să fie intermediară.

Chiar dacă ultima etapă din play-off se va încheia în weekendul 18-19 mai 2024, selecţionerul nu se va putea baza pe toţi jucătorii, deoarece până pe 2 iunie se vor disputa barajele de menţinere/promovare în Liga 1 şi pentru ultimul loc din Conference League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și