Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj pentru toți românii după victoria cu Moldova! Ce promisiune le-a făcut selecționerul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 noiembrie 2022, 23:02

Edi Iordănescu, mesaj pentru toți românii după victoria cu Moldova! Ce promisiune le-a făcut selecționerul

Edi Iordănescu a oferit prima reacție după ce România și-a aflat adversarii din preliminariile EURO 2024

Edi Iordănescu, într-un interviu / as.ro

Edi Iordănescu a transmis un mesaj pentru toți românii, după victoria categorică din meciul amical cu Moldova, scor 5-0. Selecționerul „tricolorilor” a profitat de moment și le-a urat la mulți ani de Ziua Națională, de peste 10 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu le-a promis românilor că va califica naționala la un Campionat European. Următoarea șansă este la EURO 2024. Preliminariile pentru turneul final din Germania vor avea loc anul viitor.

Edi Iordănescu a avut un mesaj pentru toți românii, după victoria cu Moldova

Edi Iordănescu a vorbit și despre meciurile cu Slovenia, 1-2, și Moldova, 5-0, în care a folosit toți jucătorii din lot, în afară de portarul Mihai Popa, de la FC Voluntari.

Selecționerul României își dorește să-i vadă înapoi sub „tricolor” pe Vlad Chiricheș și Florin Niță.

„Suntem la cald şi nu vreau să fac foarte multe aprecieri. Zilele următoare vom analiza şi vom trage concluzii. Cred că per total a fost o acţiune reuşită din multe puncte de vedere. Strategia aleasă a fost una inspirată. Debutăm 9 jucători foarte tineri, azi 23 de ani media de vârstă. Cred că e cea mai tânără echipă a României din istorie.

Reclamă

Echipa a făcut un joc bun, a avut tonus, a avut alt curaj decât am arătat cu Slovenia. Sigur, lumea etichetează repede, dar să nu uităm că am întâlnit prima garnitură a Sloveniei şi a Moldovei. Am arătat 3 reprize bune şi foarte bune. Regret că ne-a lipsit puţină atenţie să avem un rezultat mai bun şi cu Slovenia.

Sunt jucători care ies la rampă, care dau semne că pot lărgi grupul nostru. Avem în momentul ăsta în echipă 3 jucători care acum 7 luni erau în liga a doua. Fotbalul românesc are potenţial şi eu zic că are şi viitor. 9 debutanţi, îmi pare rău că şi pe Popică nu am putut să îl ajutăm.

O să continui linia pe care am avut-o din februarie, suntem foarte atenţi. Nu e uşor nici pentru mine. Mă gândesc la Chiricheş, la Niţă… va fi o experienţă foarte bună pentru mine în Qatar. Cinci zile, 10 jocuri.

Reclamă 4 / 0/3

Vine 1 decembrie, pentru toţi românii: unitate şi la mulţi ani. Vom fi la European!”, a spus Edi Iordănescu, la Pro Arena.

Naționala lui Edi Iordănescu a dat recital de goluri la Chișinău. Au fost 5 marcatori diferiți pentru „tricolori”, în meciul amical de peste Prut. Olimpiu Moruțan, Denis Drăguș, Alex Cicâldău, Daniel Paraschiv și Adrian Rus au înscris golurile naționalei României.

Au fost primele goluri marcate de Moruțan, Paraschiv și Rus pentru națională. A fost ultimul meci disputat de naționala României în anul 2022.

Alex Cicâldău, bucuros după super-golul marcat în Moldova – România 0-5

Alex Cicâldău s-a arătat bucuros după super-golul marcat în meciul amical Moldova – România 0-5. Mijlocașul de 25 de ani a înscris superb, din lovitură liberă, și și-a trecut în cont cel de-al 4-lea gol pentru naționala noastră.

Cicâldău a dezvăluit că lucrează foarte mult la calitatea loviturilor libere, iar rezultatul s-a văzut în partida de la Chișinău.

Alex Cicâldău este încrezător că naționala lui Edi Iordănescu se poate califica la EURO 2024, după preliminariile de anul viitor.

„Am venit aici cu gândul să facem un joc bun și să câștigăm acest meci. Ne bucurăm că am reușit acest lucru. (N.r. – Despre golul marcat) Mă bucur că mi-a ieșit în seara aceasta, lucrez foarte mult la loviturile libere. Dar eu cred că cel mai important este că am câștigat. Este un nou început.

Reclamă

A fost doar un meci până la urmă, știm că anul viitor or să înceapă treburile serioase și trebuie să venim la fiecare selecție pregătiți la maxim.

(N.r. – Despre preliminariile EURO 2024) Bineînțeles că suntem foarte încrezători în tot ceea ce înseamnă acest grup. Eu zic că arătăm bine la selecție, credem în șansa noastră și vom da totul pentru a ne califica.

(N.r. – Despre amicalul cu Moldova) Nu știm dacă a fost meciul prieteniei, dar ne bucurăm că am venit și am câștigat acest meci. Nu cred că există prietenie pe teren”, a spus Alex Cicâldău, la Pro Arena.

 

Recomandări
  • Edi Iordănescu, mesaj pentru toți românii după victoria cu Moldova
  • Ce promisiune le-a făcut selecționerul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și