Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj tranşant pentru Ianis Hagi şi Andrei Raţiu: „Trebuie să lupte mai mult şi să se impună la club”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 ianuarie 2024, 19:30

Reclamă
Edi Iordănescu, mesaj tranşant pentru Ianis Hagi şi Andrei Raţiu: „Trebuie să lupte mai mult şi să se impună la club

Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă

Edi Iordănescu, selecţionerul României, în timpul unui meci / Profimedia Images

Edi Iordănescu a avut un mesaj tranşant pentru Ianis Hagi şi Andrei Raţiu, la întoarcerea din Spania. Selecţionerul României a mers în Spania pentru a discuta cu românii care evoluează în La Liga, dar şi cu antrenorii lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În LaLiga evoluează Ianis Hagi, la Deportivo Alaves, şi Andrei Raţiu, la Rayo Vallecano. Ianis Hagi şi Andrei Raţiu nu s-au impus ca titulari până acum la echipele lor de club, Deportivo Alaves, respectiv Rayo Vallecano.

Edi Iordănescu, mesaj tranşant pentru Ianis Hagi şi Andrei Raţiu

Am fost după băieţii noştri. Am prioritizat să merg acolo unde sunt probleme. Jucători importanţi, jucători care au dus greul acestei campanii, care au contribuit decisiv la calificarea României şi care sunt la un nivel bun.

Din păcate, avem din ce în ce mai puţini jucători la un nivel bun. Cu calificarea asta am sperat şi sper în continuare că se vor mişca lucrurile.

Sunt şi semne pozitive, dar sunt şi câteva semne negative. Ce am făcut acum, am făcut de când am preluat echipa naţională. Nu e prima oară şi cu siguranţă nici ultima când mă deplasez şi încerc să reacţionez atunci când sunt probleme. Încercăm să gestionăm cum se poate.

Reclamă

Pentru băieţii noştri orice efort contează. Orice pentru ei, sunt alături de ei. Sunt dezamăgit şi vin dezamăgit pentru că cei doi nu au jucat însă vin încrezător.

„Am fost să le dau un mesaj de încredere”

Eu am încredere în ei, i-am asigurat de asta. Am fost acolo să le dau un mesaj de încredere, aşa cum le-am dat şi în trecut altor colegi ai lor. Am fost acolo pentru că mi-am dorit să vorbesc cu conducătorii cluburilor lor, ceea ce am făcut şi în trecut. Şi nu în ultimul rând, sau în mod special pentru mine, cu antrenorii lor.

Sunt optimist pentru ei, mă gândesc şi la alţi jucători care mai traversează perioade mai puţin faste. O să vedem dacă mai plec pentru că a început şi competiţia noastră.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toată dragostea mea pentru ei şi cu tot suportul, pot să fac asta până la un anumit punct. După care depinde foarte mult de ei.

„Nu putem performa la EURO dacă nu avem jocuri în picioare”

Cei doi pe care i-am vizitat sunt băieţi deosebit de echilibraţi, calculaţi, inteligenţi. Sunt jucători valoroşi şi îmi doresc să îşi rezolve cât mai repede problemele pentru că trebuie să înţelegem cu toţii că la EURO ne e imposibil să performăm dacă nu avem jocuri în picioare şi nu avem o bază solidă. Dacă vrem să facem o figură frumoasă la EURO, şi cred că toată România vrea, trebuie să dăm cu putere înainte şi ei trebuie să lupte mai mult şi să se impună la club”, a declarat Edi Iordănescu la întoarcerea din Spania.

Ce notă a primit Ianis Hagi după ce echipa lui, Alaves, a fost eliminată din Cupa Spaniei! O publicaţie nu l-a notat deloc!

Ianis Hagi a fost integralist în meciul Athletic Bilbao – Alaves 2-0, din optimile Cupei Spaniei. Asier Villalibre a fost autorul unei „duble”, reuşind să marcheze în minutele 28 şi 60. Iată ce notă a primit Ianis Hagi.

Fiul lui Gică Hagi a avut o ocazie în minutul 5, atunci când a şutat la colţul scurt, dar balonul a fost respins şi, ulterior, reţinut de portarul advers.

Pentru prestaţia lui din acest meci, Ianis Hagi a primit nota 7 din partea celor de la sofascore.ro. Fiul lui Gică Hagi a atins mingea de 42 de ori în acest meci, având o acurateţe a paselor de 78%.

Publicaţia bască El Correo nu i-a acordat nicio notă lui Ianis Hagi, chiar dacă internaţionalul român a fost pe teren tot meciul.

„O altă oportunitate ratată. Combină acțiunile meritorii cu erorile neforțate. Chiar dacă încearcă și muncește în apărare, contribuția sa în joc este prea lipsită de consistență”, a scris El Correo despre evoluţia lui Ianis Hagi.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și