Închide meniul

Ce notă a primit Ianis Hagi după ce echipa lui, Alaves, a fost eliminată din Cupa Spaniei! O publicaţie nu l-a notat deloc!

Bogdan Stănescu Publicat: 17 ianuarie 2024, 8:17

Reclamă
Ce notă a primit Ianis Hagi după ce echipa lui, Alaves, a fost eliminată din Cupa Spaniei! O publicaţie nu l-a notat deloc!

Şefii FRF, contrariaţi că Ianis Hagi nu este titular la Deportivo Alaves

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Alaves / Profimedia Images

Ianis Hagi a fost integralist în meciul Athletic Bilbao – Alaves 2-0, din optimile Cupei Spaniei. Asier Villalibre a fost autorul unei „duble”, reuşind să marcheze în minutele 28 şi 60. Iată ce notă a primit Ianis Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Gică Hagi a avut o ocazie în minutul 5, atunci când a şutat la colţul scurt, dar balonul a fost respins şi, ulterior, reţinut de portarul advers.

Ce notă a primit Ianis Hagi după ce echipa lui, Alaves, a fost eliminată din Cupa Spaniei

Pentru prestaţia lui din acest meci, Ianis Hagi a primit nota 7 din partea celor de la sofascore.ro. Fiul lui Gică Hagi a atins mingea de 42 de ori în acest meci, având o acurateţe a paselor de 78%.

Publicaţia bască El Correo nu i-a acordat nicio notă lui Ianis Hagi, chiar dacă internaţionalul român a fost pe teren tot meciul.

„O altă oportunitate ratată. Combină acțiunile meritorii cu erorile neforțate. Chiar dacă încearcă și muncește în apărare, contribuția sa în joc este prea lipsită de consistență”, a scris El Correo despre evoluţia lui Ianis Hagi.

Reclamă

Ianis Hagi are cel mai mare salariu, dintre jucătorii lui Alaves

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves, la începutul sezonului. Fiul „Regelui” nu a impresionat la formaţia din La Liga, fiind rezervă neutilizată în ultimele două meciuri de campionat.

Jurnaliştii iberici au analizat salariile jucătorilor din Spania şi au constatat faptul că Alaves are cea mai mică medie salarială, anume 500.000 de euro.

Totuşi, un singur jucător câştigă peste media de jumătate de milion de euro, iar acela este Ianis Hagi. Internaţionalul român de 25 de ani ar avea un salariu de 720.000 de euro, după ce la Rangers încasa nu mai puţin de 1,3 milioane de euro anual.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai probabil, Ianis Hagi a renunţat la o parte din salariu atunci când a ales să se transfere la Alaves. De asemenea, mai există şi posibilitatea ca Rangers să-i achite diferenţa de până la 1,3 milioane de euro, dat fiind faptul că românul este în continuare sub contract cu formaţia scoţiană.

Astfel, în cazul în care Ianis Hagi ar avea salariul fix de 720.000 de euro la Alaves, asta înseamnă că internaţionalul român încasează lunar suma de 60.000 de euro.

De la momentul transferului în La Liga, Ianis Hagi a bifat 17 meciuri pentru Alaves. Fiul „Regelui” a reuşit să marcheze două goluri, ambele într-un meci din Cupa Spaniei.

Gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Anunțul scoțienilor

Jurnaliștii scoțieni au anunțat care a fost gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Internaționalul român ar fi fost dorit înapoi la Glasgow, dar sunt probleme în contractul făcut de șefii clubului.

Fiul „Regelui” nu mai intrase în planurile lui Michael Beale și a fost lăsat să plece de la Rangers. Totuși, Ianis este pe placul actualului antrenor Philippe Clement. Belgianul în vârstă de 49 de ani s-ar fi interesat în ce condiții poate reveni mijlocașul, dar a avut parte de o surpriză.

Potrivit rangersnews.uk, Clement a avut surpriza să afle că în contractul întocmit de șefii clubului nu a fost inclusă opțiunea de a îl readuce pe Ianis Hagi în perioada de transferuri din iarnă. Este o clauză care, în mod normal, se introduce de fiecare dată când un jucător pleacă sub formă de împrumut.

Inițial, oficialii lui Rangers ar fi lăsat de înțeles că Ianis Hagi poate reveni oricând la club, în cazul în care Philippe Clement își dorește asta. „Putem, depinde de antrenor”, au transmis aceștia.

Reclamă

Astfel, pentru a îl aduce pe Ianis Hagi înapoi în Scoția, e nevoie ca Deportivo Alaves să își dea acordul. „Philippe Clement a rămas fidel stilului său și a refuzat să comenteze situația lui Ianis, atunci când un reporter turc l-a întrebat despre acest lucru”, anunță sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și