Închide meniul

Edi Iordănescu nu a mai rezistat şi i-a răspuns lui Valentin Cojocaru! Ce i-a transmis portarului care a lansat acuzaţii dure

Bogdan Stănescu Publicat: 13 octombrie 2023, 15:53

Reclamă
Edi Iordănescu nu a mai rezistat şi i-a răspuns lui Valentin Cojocaru! Ce i-a transmis portarului care a lansat acuzaţii dure

Edi Iordănescu nu a mai rezistat şi i-a răspuns lui Valentin Cojocaru!

Valentin Cojocaru, în timpul unui meci / Profimedia Images

Edi Iordănescu nu a mai rezistat şi i-a răspuns lui Valentin Cojocaru! Selecţionerul României i-a dat replica lui Cojocaru în conferinţa de presă de după meciul cu Belarus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belarus – România, meci transmis în direct de Antena 1 şi în AntenaPLAY, s-a încheiat 0-0. Tricolorii au ratat şansa să urce pe primul loc în grupa I de calificare la EURO 2024.

Edi Iordănescu nu a mai rezistat şi i-a răspuns lui Valentin Cojocaru!

„Am ajuns să vorbim cu atâta ușurință, să ne dăm cu părerea în spațiul public. Drăguțului jucător îi amintesc un lucru. Florin Constantinovici  (n.r. – antrenor secund la națională) este în staff-ul meu, este un profesionist desăvârșit și un fost fotbalist important. Este în circuitul naționalei de mult. Dacă nu știa, îi aduc aminte că Florin a vorbit cu el. Deci cade prima acuzație. 

Nu știu cu cine a vorbit de la Federație, dar să acuzi fără să dai nume nu este corect. Nu s-a întâlnit cu nimeni din staff-ul meu. Trebuia să spună ce persoană l-a deranjat. 

E un băiat pe care l-am considerat talentat, dar care nu a intrat în circuitul naționalei, nu prea a fost convocat nici înainte să vin eu aici. De când am venit la națională, primul pas a fost să pun la punct baza de date cu jucători. 

Reclamă

El a fost monitorizat. Antrenorul de portari pe care îl avem, Leo Toader, nu a pierdut vreun meci al lui. Avem împărțite zilele, și în câte o zic se fac rapoarte ale stranierilor. 

Tot timpul a prezentat raport cu evoluțiile lui. Noi avem portari buni, talentați, dacă nu a fost convocat e pentru că așa am decis eu”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Valentin Cojocaru a făcut scandal în ziua meciului Belarus – România: „A făcut mai multe greşeli decât am făcut în toată cariera”

Valentin Cojocaru a făcut scandal în ziua meciului Belarus – România. Fostul portar al Viitorului, ajuns la Pogon Szczecin, la 28 de ani, se simte nedreptăţit de oamenii din Federaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Selecţionerii din ultima perioadă l-au ignorat pe Cojocaru, chiar dacă ar avea evoluţii excelente la noul club din Polonia, unde şi-a regăsit forma. Acesta s-a hotărât să iasă la atac, chiar când Horaţiu Moldovan va încerca să închidă poarta României, în duelul de la Budapesta.

„Nu-mi stă în caracter să vorbesc despre alți jucători, dar s-a ajuns prea departe. Pot spune fără lipsă de modestie că portarul echipei naționale a făcut mai multe greșeli în ultimul an decât am făcut eu în toată cariera.

Mi se pare derutant că am fost selecționat la echipa națională când jucam la Viitorul, iar după ce am jucat la două echipe mai bune din campionate mai puternice nu am mai fost selecționat.

„Impresarul e un criteriu important. A deranjat că nu am semnat cu cineva din România”

Mi-am dat seama că impresarul e un criteriu important și faptul că nu am semnat cu cineva din România a deranjat. Impresarul meu a fost un om important în ascensiunea mea ca fotbalist. Ne-am axat pe performanță și niciodată nu am pus accent pe partea financiară.

Singurul contact pe care l-am avut a fost cu team-managerul echipei naționale (n.r. – Cătălin Gheorghiu), cel care m-a întrebat de situația mea înaintea transferului la Pogon. În afară de asta, nu am primit niciodată vreun semn din partea staff-ului.

O întâmplare amuzantă a fost când vara trecută am fost la sediul FRF pentru a rezolva o problemă, iar mai multe persoane apropiate de echipa națională m-au întrebat cum este în Olanda, eu având la acel moment 20 de meciuri în Belgia și două convocări pe lista preliminară. Asta a una din întâmplările care m-au pus pe gânduri”, a spus Cojocaru, citat de prosport.ro.

Valentin Cojocaru e dublu campion în Liga 1 cu FCSB, în 2012-2013 şi 2014-2015. El a câştigat şi Cupa României, alături de FCSB şi Viitorul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și