Închide meniul

Valentin Cojocaru face scandal în ziua meciului Belarus – România: „A făcut mai multe greşeli decât am făcut în toată cariera”

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2023, 13:37

Reclamă
Valentin Cojocaru face scandal în ziua meciului Belarus – România: „A făcut mai multe greşeli decât am făcut în toată cariera

Valentin Cojocaru face scandal în ziua meciului Belarus - România

Valentin Cojocaru, în timpul unui meci - Profimedia Images

Valentin Cojocaru face scandal în ziua meciului Belarus – România. Fostul portar al Viitorului, ajuns la Pogon Szczecin, la 28 de ani, se simte nedreptăţit de oamenii din Federaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerii din ultima perioadă l-au ignorat pe Cojocaru, chiar dacă ar avea evoluţii excelente la noul club din Polonia, unde şi-a regăsit forma. Acesta s-a hotărât să iasă la atac, chiar când Horaţiu Moldovan va încerca să închidă poarta României, în duelul de la Budapesta.

Valentin Cojocaru face scandal în ziua meciului Belarus – România

„Nu-mi stă în caracter să vorbesc despre alți jucători, dar s-a ajuns prea departe. Pot spune fără lipsă de modestie că portarul echipei naționale a făcut mai multe greșeli în ultimul an decât am făcut eu în toată cariera.

Mi se pare derutant că am fost selecționat la echipa națională când jucam la Viitorul, iar după ce am jucat la două echipe mai bune din campionate mai puternice nu am mai fost selecționat.

Mi-am dat seama că impresarul e un criteriu important și faptul că nu am semnat cu cineva din România a deranjat. Impresarul meu a fost un om important în ascensiunea mea ca fotbalist. Ne-am axat pe performanță și niciodată nu am pus accent pe partea financiară.

Reclamă

Singurul contact pe care l-am avut a fost cu team-managerul echipei naționale (n.r. – Cătălin Gheorghiu), cel care m-a întrebat de situația mea înaintea transferului la Pogon. În afară de asta, nu am primit niciodată vreun semn din partea staff-ului.

O întâmplare amuzantă a fost când vara trecută am fost la sediul FRF pentru a rezolva o problemă, iar mai multe persoane apropiate de echipa națională m-au întrebat cum este în Olanda, eu având la acel moment 20 de meciuri în Belgia și două convocări pe lista preliminară. Asta a una din întâmplările care m-au pus pe gânduri”, a spus Cojocaru, citat de prosport.ro.

Valentin Cojocaru e dublu campion în Liga 1 cu FCSB, în 2012-2013 şi 2014-2015. El a câştigat şi Cupa României, alături de FCSB şi Viitorul.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și