Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu nu glumește! A anunțat conducerea FRF că va pleca de la naționala României

Bogdan Stănescu Publicat: 17 octombrie 2023, 13:06

Reclamă
Edi Iordănescu nu glumește! A anunțat conducerea FRF că va pleca de la naționala României

Edi Iordănescu nu glumește! A anunțat conducerea FRF că va pleca de la naționala României

Edi Iordănescu / Antena Sport

Edi Iordănescu nu glumește! Dacă în urmă cu ceva vreme a apărut informația că selecționerul va părăsi naționala României, după EURO 2024, în caz de calificare, sau la finalul acestor preliminarii în dacă tricolorii nu vor merge în Germania, informație care nu a fost negată de tehnicianul de 45 de ani, se pare că aceasta se adeverește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor Antena Sport, Edi Iordănescu a anunțat conducerea FRF că va părăsi prima reprezentativă „cel mai târziu după EURO”!

Edi Iordănescu nu glumește! A anunțat conducerea FRF că va pleca de la naționala României

Dacă ne calificăm, stau și la EURO, apoi plec!”, ar fi fost mesajul transmis de Edi Iordănescu conducerii FRF. În acest moment, România se află cu un pas mai aproape de turneul final. Tricolorii conduc grupa de calificare, cu un meci mai mult decât Elveția, și sunt la mâna lor pentru a ajunge în Germania anul viitor. Chiar dacă naționala este neînvinsă, în aceste preliminarii, criticile la adresa selecționerului și a jucătorilor nu încetează. Acest lucru l-a făcut pe fiul lui Anghel Iordănescu să ia decizia radicală de a părăsi naționala României, după EURO 2024!

AS.ro a anunţat în exclusivitate că selecţionerul României a luat decizia radicală de a renunţa la post după Campionatul European din Germania. Sursele noastre susţin că selecţionerul României este extrem de deranjat de faptul că jucătorii sunt făcuţi praf în spaţiul public aproape după fiecare meci.

Chiar şi familia selecţionerului insistă ca acesta să nu mai continue pe banca naţionalei indiferent dacă aceasta se va califica la turneul final de anul viitor. De altfel, după ultimul meci, cel cu Andorra, Edi Iordănescu a ținut încă o dată să sublinieze faptul că este deranjat de atacurile la adresa jucătorilor primei reprezentative.

Reclamă

Edi Iordănescu, deranjat de criticile la adresa jucătorilor

Referitor la critici, trebuie să fiu sincer. Eu dorm noaptea liniştit. Poate atunci când vine câte un val, câte un tsunami cum a fost acum, adorm mai greu. Dar dorm! Însă nu dorm atunci când sunt atacaţi sau jigniţi jucătorii. Asta mă doare, mă irită.

Diger greu pentru că nu merită asta. Sunt băieţi care vin cu tot sufletul, cu tot devotamentul, pun tot ce e mai bun în slujba echipei. Au zis de sute de ori că suntem uniţi, că suntem un grup, o familie. Se vede că dau tot ce au mai bun. Poate nu ne iese mereu, dar ei vin şi dau tot ce au mai bun.

Când sunt jigniţi şi criticaţi… în loc să fie sprijiniţi, în special de la vocile importante din fotbalul românesc, în loc să fie ajutaţi pentru că au o medie de vârstă de 25 de ani, să fie puşi la zid, eu atunci nu dorm”, a spus Edi Iordănescu pentru Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

Clasamentul actualizat din grupa I:

  • 1. România – 8 meciuri – 16 puncte
  • 2. Elveţia – 7 meciuri – 15 puncte
  • 3. Israel – 6 meciuri – 11 puncte
  • 4. Kosovo – 7 meciuri – 7 puncte
  • 5. Belarus – 8 meciuri – 6 puncte
  • 6. Andorra – 8 meciuri – 2 puncte

România – Andorra 4-0. Tricolorii au trecut pe primul loc în clasament. Coman, Stanciu şi Ianis Hagi au făcut show

România – Andorra 4-0. Tricolorii au trecut pe primul loc în clasament. Naţionala lui Edi Iordănescu a obţinut cea mai clară victorii din preliminariile EURO 2024 şi a trecut pe primul loc.

România avea nevoie de victorie într-un meci disputat pe Arena Naţională fără obişnuiţii spectatori, dar cu tribunele pline de copii. Căpitanul Nicolae Stanciu a deschis scorul în minutul 23, dintr-o lovitură liberă trimisă direct la vinclu. În minutul 28 Bancu a pasat perfect pentru Ianis Hagi care a preluat şi a înscris cu un şut din careu.

Ianis Hagi l-a şicanat apoi pe Marc Garcia, care l-a faultat în careu şi s-a dictat penalty, transformat de Răzvan Marin şi la pauză s-a intrat cu 3-0 pentru România. Imediat după pauză Hagi i-a pasat lui Florinel Coman şi acesta a înscris, în minutul 50, făcând 4-0. Tricolorii au avut două goluri anulate pentru ofsaid, dar victoria o duce pe România pe primul loc al grupei I, cu 16 puncte. Pe locul secund e Elveţia, cu 15 puncte, iar Israel e pe locul 3, cu 11 puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și