Închide meniul

Edi Iordănescu, pregătit pentru un mandat de succes. Aşteaptă întăriri şi şi-a stabilit obiectivul pentru Nations League: „Ţintim la primul loc, asta e mentalitatea corectă!”. Meciurile României sunt, timp de şase ani, la Antena 1!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 ianuarie 2022, 23:31

Edi Iordănescu, pregătit pentru un mandat de succes. Aşteaptă întăriri şi şi-a stabilit obiectivul pentru Nations League: „Ţintim la primul loc, asta e mentalitatea corectă!. Meciurile României sunt, timp de şase ani, la Antena 1!

Edi Iordănescu a fost numit selecţioner

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Succesorul lui Mirel Rădoi îşi face încălzirea în meciurile amicale cu Grecia (25 martie) şi Israel (29 martie). Miza importantă va fi abia în Nations League, acolo unde România a fost repartizată în grupă cu Muntenegru, Bosnia şi Finlanda. Debutul va fi pe 4 iunie, în Muntenegru. Edi Iordănescu i-a anunţat pe fani ce aşteptări are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu şi-a stabilit obiectivul principal: „Clar ne dorim locul 1 în Nations League”

Ţintim la primul loc pentru că asta cred că este mentalitatea corectă! Cred că va fi din multe puncte de vedere o grupă echilibrată. O să am multă încredere în ceea ce înseamnă potenţialul fotbalistului român, potenţialul echipei naţionale.

Clar că obiectivul principal va fi locul 1. Există şi posibilitatea locului doi. În situaţia în care echipa va termina pe locul 3, atunci ne vom aşeza, vom face o analiză şi vedem în ce condiţii putem să continuăm„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Noul antrenor al reprezentativei României a primit o veste tristă chiar din prima zi. Ianis Hagi s-a operat şi nu se va putea baza pe el la începutul acestei campaniei. Totuşi, ar putea încerca o mutare spectaculoasă şi să îi convingă pe Gabi Tamaş şi Cristi Săpunaru să revină la echipa naţională.

Cu siguranță, în perioada următoare, voi analiza toate aceste cazuri. Îmi e greu acum să vin cu aprecieri nominale pentru că ar însemna să am și niște discuții. Orice jucător care poate ajuta echipa națională este binevenit, dar să vină cu mentalitatea corectă. Primează doar interesul echipei naționale și nu interesul personal„, a fost anunţul făcut de noul selecţioner al României.

Reclamă

Prin intermediul Nations League, trei echipe primesc direct biletele pentru EURO 2024. Alte 12 reprezentative se vor califica într-un play-off şi se vor lupta pentru ultimele trei locuri libere la turneul final.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Programul României din Nations League

România şi-a aflat, la jumătatea lunii decembrie, adversarele din Grupa B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și