Închide meniul
NEWS ALERT

Edi Iordănescu, prima reacție după ce a devenit favorit să preia echipa națională. „Au fost mai multe contacte!” Ce discuții a purtat cu Răzvan Burleanu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 ianuarie 2022, 19:15

Edi Iordănescu, prima reacție după ce a devenit favorit să preia echipa națională. „Au fost mai multe contacte! Ce discuții a purtat cu Răzvan Burleanu

Edi Iordănescu, prima reacție după ce a devenit favorit să preia echipa națională

Hepta

„Nu am o ofertă concretă de la FRF. Au fost mai multe contacte, şi nu doar cu o persoană. Lucrul ăsta nu s-a întâmplat numai cu mine. Loţi are respectul şi aprecierea mea totală. Am vrut să nu dezamăgesc. Eu în ultima perioadă am avut o discuţie, care nu e din ţară, mai multe nu pot să vorbesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, prima reacție după ce a devenit favorit să preia echipa națională

Ipotetic foarte mult nu e cazul să mă pronunţ. Pentru mine, fiind un antrenor tânăr ca şi vârstă, e o mândrie să antrenez la naţională. Orice antrenor îşi doreşte, chiar dacă am văzut că se mai şi refuză. Eu cred că echipa naţională poate să producă rezultate şi să reuşească să schimbe această situaţie.

Eu cred că am ajuns la maturitatea necesară să-mi înţeleg statutul. Înţeleg că sunt anumiţi antrenori români cu ştate vechi şi cu performanţe. Fotbalul românesc nu duce lipsă de antrenori buni. Mă gândesc la Mircea Lucescu, Loţi Boloni, Olăroiu, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu. Sunt antrenori care au experienţă internaţională. Mircea Lucescu cred că are 40 de ani avans”, a spus Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Răzvan Burleanu și-a pierdut răbdarea după refuzurile consecutive ale lui Ladislau Boloni și a contactat un alt nume care a fost prezent constant pe lista Federației Române de Fotbal. Conform telekomsport.ro, Burleanu ar fi început deja negocierile cu Edward Iordănescu, fostul antrenor de la FCSB. FRF l-a mai contactat pe Edi și în decembrie, între cele două părți existând tatonări.

După refuzul cel mai probabil al lui Ladislau Boloni, pe lista lui Burleanu au mai rămas două nume: Edi Iordănescu și Adrian Mutu, discuțiile fiind începute deja cu primul.

Reclamă

Ladislau Boloni ar fi refuzat oferta lui Răzvan Burleanu

Trei runde de negocieri au avut loc până acum între Loți și șefii FRF. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de şefii FRF. Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România. Vineri, Boloni a mers la sediul FRF pentru a negocia contractul.

Ultima rundă de negocieri a avut loc luni, la un restaurant. Surse Antena Sport susţin că Răzvan Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni. Din punct de vedere financiar, cele două părţi s-au înţeles. Boloni ar urma să aibă un salariu de 30 de mii de euro pe lună. Problemele sunt însă legate de durata contractului şi de numele colaboratorilor. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024.

În schimb, Ladislau Boloni îşi doreşte un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României. După mai mult timp de gândire, Boloni s-ar fi decis să refuze oferta lui Răzvan Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și