Închide meniul
EXCLUSIV

FRF s-a săturat să mai aștepte după Ladislau Boloni! Unde s-au blocat negocierile. Surpriza uriașă pregătită de Răzvan Burleanu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 ianuarie 2022, 20:09

FRF s-a săturat să mai aștepte după Ladislau Boloni! Unde s-au blocat negocierile. Surpriza uriașă pregătită de Răzvan Burleanu

Planul pe care îl avea Ladislau Boloni la echipa naţională

Hepta

Ladislau Boloni și Răzvan Burleanu au divergențe de opinii. Problema nu e la bani, ci la viziunea asupra viitorului echipei naționale. Trei runde negocieri au avut loc până acum între Loți și șefii FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF s-a săturat să mai aștepte după Ladislau Boloni

Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de şefii FRF.

Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România. Vineri, Boloni a mers la sediul FRF pentru a negocia contractul. Ultima rundă de negocieri a avut loc ieri, la un restaurant. Surse Antena Sport susţin că Răzvan Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni.

Din punct de vedere financiar, cele două părţi s-au înţeles. Boloni ar urma să aibă un salariu de 30 de mii de euro pe lună. Singurele neconcordanţe sunt legate de durata contractului şi de numele colaboratorilor. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024. În schimb, Ladislau Boloni îşi doreşte un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României.

Adrian Mutu, varianta de rezervă pentru postul de selecționer

Mutu e varianta de rezerva. Și nu vine singur pe banca Romaniei. Mutu îl aduce director tehnic pe Cesare Prandelli, pe care l-a si propus selectioner al Romaniei, când era jucător. Prandelli a colaborat cu Mutu la Fiorentina, unde l-a făcut pe „Briliant” vedeta echipei viola. Printre alte echipe din CV-ul său se numără Valencia, Galatasaray și AS Roma.

Reclamă

Pentru Mutu, dacă va fi ales, ar fi a doua colaborare cu FRF. „Briliantul” a fost selecționerul României U21 în perioada ianuarie 2020 – martie 2021. Cu el la conducere, tricolorii mici au terminat neînvinși la Campionatul European, într-o grupă cu Olanda, Ungaria și Germania.

Pe lângă Mutu, și Edi Iordănescu se află pe lista de rezervă a șefilor FRF. Fiul lui Anghel Iordănescu e liber de contract după despărțirea de FCSB. Iordănescu Jr. a primit o ofertă spectaculoasă din Anglia, astfel că FRF ar trebui să se miște repede ca să obțină semnătura lui.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și