Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce s-a aflat că e gata să plece de la naţionala României: „Să mă lăsați să mă odihnesc!”

Publicat: 15 septembrie 2023, 19:45

Reclamă
Edi Iordănescu, prima reacţie după ce s-a aflat că e gata să plece de la naţionala României: „Să mă lăsați să mă odihnesc!

România - Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu, mesaj mobilizator înaintea meciului

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Edi Iordănescu a avut prima reacţie după ce s-a aflat că e gata să plece de la naţionala României, indiferent de rezultatele pe care le va obţine în următoarele meciuri din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AS.ro a anunţat în exclusivitate că selecţionerul României a luat decizia radicală de a renunţa la post după Campionatul European din Germania. Sursele noastre susţin că selecţionerul României este extrem de deranjat de faptul că jucătorii sunt făcuţi praf în spaţiul public aproape după fiecare meci.

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce s-a aflat că e gata să plece de la naţionala României

Chiar şi familia selecţionerul insistă ca acesta să nu mai continue pe banca naţionalei indiferent dacă aceasta se va califica la turneul final de anul viitor.

Contactat de Antena Sport, Edi Iordănescu a refuzat sa comenteze. „Nu am nimic de comentat. Vă rog frumos să mă lăsați să mă odihnesc. Nu vreau să mai ies în spațiul public. Ce am avut de spus am spus la conferința de după meci„, a precizat selecţionerul României.

Naţionala tricoloră a obţinut patru puncte din „dubla” cu Israel şi Kosovo, din grupa I a preliminariilor EURO 2024. Jucătorii antrenaţi de Edi Iordănescu au remizat cu Israel, scor 1-1, şi au câştigat meciul cu Kosovo, scor 2-0, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Reprezentativa României este pe locul secund în grupă, care asigură calificarea la turneul final. Este neînvinsă după primele 6 meciuri şi are 12 puncte, cu 2 mai puţin decât liderul Elveţia.

Programul meciurilor din grupa României, până la finalul preliminariile pentru EURO 2024

Edi Iordănescu, după România – Kosovo 2-0: „Aveam nevoie de această victoria”

Edi Iordănescu şi-a felicitat jucătorii pentru victoria cu Kosovo, scor 2-0, în preliminariile Euro-2024, şi a recunoscut că la ratarea penaltiului de către Nicolae Stanciu i-a fost teamă ca tricolorii să nu se „cutremure emoţional”.

Reclamă 4 / 0/3

Aveam nevoie mare de această victorie. Aş dedica victoria fanilor, şi în mod special celor care au fost sâmbătă şi nu le-am putut oferi victoria. Felicit echipa, băieţii, au artat caracter mult şi inimă mare. Sunt trei puncte mari. O parte importantă dintre cei care au fost în peluză ne-au urmat peste tot, de mulţi ani. Dar îi rog să ne susţină, avem nevoie de ei, doar braţ la braţ, putem merge la European.

Ne chinuim, tragem, şi azi au fost elemente bune şi mai puţin bune, dar echipa a arătat caracter şi personalitate şi să treacă peste obstacole. Noi când am făcut egal în Kosovo am fost condamnaţi, dar Elveţia nu a reuşit să câştige în Kosovo. La ratarea lui Stanciu am avut teama, deşi nu îmi place cuvântul teamă, să nu ne curemurăm emoţional. Mergem înainte, peste doar trei săptămâni ne pregătim iar de meciuri„, a declarat Iordănescu la Antena 1.

România a învins Kosovo, scor 2-0, marţi seară, pe Arena Naţională, în grupa I de calificare la Euro-2024. Meciul, întrerupt în minutul 18, din cauza torţelor şi scandărilor, s-a reluat după aproximativ 50 de minute. Golurile au fost marcate de Nicolae Stanciu (83) şi Valentin Mihăilă (90+3).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și