Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, penalty ratat în România – Kosovo! Căpitanul „tricolorilor” a irosit şansa de a deschide scorul

Viviana Moraru Publicat: 13 septembrie 2023, 0:11

Reclamă
Nicolae Stanciu, penalty ratat în România – Kosovo! Căpitanul „tricolorilor a irosit şansa de a deschide scorul

Nicolae Stanciu, penalty ratat în România - Kosovo

Nicolae Stanciu, într-un meci pentru România/ Profimedia

Nicolae Stanciu a ratat un penalty în duelul dintre România şi Kosovo. Căpitanul echipei naţionale a irosit şansa de a deschide scorul în partida care se desfăşoară pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România şi Kosovo se duelează în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Meciul este de asemenea în format live video, pe AS.ro.

Nicolae Stanciu, penalty ratat în România – Kosovo

România a obţinut o lovitură de pedeapsă în minutul 58. Florinel Coman a fost faultat în careu de către Loshaj, iar arbitrul a arătat imediat punctul cu var.

După ce penalty-ul a fost verificat şi de către arbitrajul video, Nicolae Stanciu a luat mingea şi a mers să execute lovitura de pedepasă.

Căpitanul naţionalei a ratat însă, executând penalty-ul în partea stângă a porţii. Arijanet Muric, portarul kosovar, a fost pe poziţii şi a respins.

Reclamă

Kosovo a rămas în inferioritate numerică în prima repriză, în minutul 41. Muriqi, vedeta kosovarilor, a primit al doilea cartonaş galben ca urmare a unui fault comis asupra lui Vladimir Screciu.

De asemenea, partida dintre România şi Kosovo nu a fost lipsită de incidente. În minutul 19, meciul a fost întrerupt iar jucătorii au fost trimişi la vestiare de către arbitru, ca urmare a mesajelor discriminatorii afişate de fanii români în peluza Arenei Naţionale.

România are nevoie de victorie în duelul cu Kosovo, după ce a picat pe locul trei în grupă, după victoria cu Israel. Israelienii s-au impus la limită în duelul cu Belarus, graţie unui gol marcat în prelungirile partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Ce riscă România, după incidentele provocate de fani la meciul cu Kosovo

S-a aflat ce riscă România, după incidentele provocate de fani la meciul cu Kosovo. FRF poate fi sancţionată dur de către UEFA, iar „tricolorii” lui Edi Iordănescu pot juca un meci fără spectatori.

Suporterii de la „Uniţi sub tricolor” au afişat mesaje cu conotaţie politică şi au început să scandeze „Serbia, Serbia”. Imediat după ce acest fapt, arbitrul a trimis jucătorii la vestiare, iar meciul a fost întrerupt timp de 50 de minute.

UEFA este extrem de strictă cu privire la acesta aspecte, care implică bannere cu mesaje discriminatorii afişate de fani, astfel că FRF cel mai probabil va fi amendată, iar România va juca fără spectatori un meci, notează fanatik.ro.

În duelul cu Israel, România a avut mai multe sectoare de pe Arena Naţională închise, ca urmare a incidentelor din meciul cu Belarus. La momentul respectiv, fanii au avut scandări xenofobe adresate Ungariei şi au aprins torţe.

Amenda primită de FRF după incidentele cauzate de fani la meciul cu Belarus a fost de 20.000 de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și