Închide meniul

Edi Iordănescu, răspuns imediat pentru Gigi Becali, după scandalul cu Darius Olaru. Mesajul selecţionerului României

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2023, 15:17

Reclamă
Edi Iordănescu, răspuns imediat pentru Gigi Becali, după scandalul cu Darius Olaru. Mesajul selecţionerului României

Edi Iordănescu, răspuns imediat pentru Gigi Becali, după scandalul cu Darius Olaru

Edi Iordănescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Edi Iordănescu a răspuns imediat după declaraţiile lui Gigi Becali, care i-a numit mincinoşi pe oamenii din stafful României, care l-au lăsat să plece din cantonament pe Darius Olaru, înainte de meciul cu Andorra, 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali chiar l-a şi sfătuit pe Olaru să se retragă de la naţională. Finanţatorul FCSB a anunţat că medicul liderului i-a transmis că decizia scoaterii din lot a căpitanului roş-albaştrilor a fost una care n-a avut legătură cu situaţia lui medicală.

Edi Iordănescu, răspuns imediat pentru Gigi Becali

„Staff-ul medical al echipei naționale mi-a comunicat faptul că Darius resimte anumite dureri, dar că nu ar exista un risc privind utilizarea lui în meciul cu Andorra.

Ulterior, am discutat cu Darius pentru că ultimul cuvânt privind capacitatea 100% de a juca îi aparține acestuia, e vorba de starea lui și totdeauna jucătorul poate oferi “unda verde” finală.

Darius ne-a transmis că simte încă puțină durere la schimbările de direcție și atunci când șutează.

Reclamă

Pentru că prima condiție pentru utilizarea unui fotbalist rămâne capacitatea lui fizică totală și pentru că mesajul lui nu a fost unul care să ne confirme acest lucru, a fost evident că nu l-am putut folosi.

Medicul echipei naționale a discutat duminică dimineața cu medicul de la FCSB și a transmis situația medicală a lui Darius.

Am evitat, astfel, expunerea lui la o accidentare nedorită, cu efecte ce ar fi putut deveni mult mai grave. Cu atât mai mult cu cât știam atât de bine profilul Andorrei, confirmat și în teren, cu intrări nenumărate la limita regulamentului sau penalizate de arbitru.

Reclamă 4 / 0/3

Este departe de mine gândul, vreodată, să plătesc polițe sau să întrețin războaie personale. Nu mă joc atunci când vine vorba de sănătatea jucătorilor și de destinul lor sportiv. Să ne imaginăm ce ar fi însemnat, într-un scenariu absurd, să trecem peste cuvântul lui Darius, acesta să joace și să se accidenteze în meciul cu Andorra…

În speranța că aceste clarificări vor închide un fals subiect, vreau să vă mulțumesc tuturor, încă o dată, pentru susținerea arătată echipei naționale și să vă asigur că vom lupta până la capăt, în fiecare secundă, pentru obiectivul calificării la EURO 2024″, a fost mesajul lui Iordănescu, comunicat de frf.ro.

Gigi Becali l-a sfătuit pe Darius Olaru să ia o decizie radicală

Gigi Becali l-a sfătuit pe Darius Olaru să ia o decizie radicală după ce a fost lăsat în afara lotului cu Andorra. Patronul FCSB i-a recomandat lui Olaru să se retragă de la echipa naţională.

„(n.r.: Îl mai lăsaţi pe Olaru la naţională după tot ce s-a întâmplat?) Păi da’ tu ce crezi, că eu hotărăsc? El să hotărască. Eu o să vorbesc cu el, ‘Băi, retrage-te’. Eu îi dau un sfat, nu-l oblig. Nu ştiu dacă s-a supărat, n-am vorbit cu el. Şi aşa n-are nevoie de el. Decât să te batjocorească, să te trimită în tribune… De ce să te duci? Eu aşa aş face.

Care turneu final? Dacă se retrage Israel. Dar să nu credeţi vreodată că o naţiune ca Israel îşi retrage echipa. Că le e frică lor de Iran. Nu mai pot ei de Iran…

Normal de pe locul 1 (n.r.: ar trebui să se califice naţionala), dar dacă nu e dreptatea şi e minciuna. Cum să facă Dumnezeu? Ne bat şi israelienii, ne bat şi elveţienii. De ce să fiu patriot? Nu mă interesează. Când e nedreptatea nu mă interesează nimic. La minciună şi nedreptate nu mă interesează. Nu mă uit ca să nu fiu împotriva echipei naţionale.

Să mă uit la România cu Andorra? Altceva nu aveam de făcut? Nu mă mai interesează. Păi dacă zic minciuni de Olaru. De ce să minți în halul ăsta? Păi dacă nu faci dreptatea, n-o împlineşti, roagă-te, tată, să iei iconiţele, să le pupi, să te pui în cap, Dumnezeu… Doctorul echipei naționale l-a anunțat pe doctorul nostru că antrenorii au hotărât asta. Olaru nu avea nimic. Nu ţi-e ruşine să minţi? Dreptatea nu o faci, eşti şi mincinos.

Reclamă

El (n.r. Edi Iordănescu) a vrut să se răzbune, să arate cât este el de important. Joc cu Andorra, nu am nicio treabă, îți arăt eu că îți trimit jucătorii. Trimite-l și pe Coman! Poate din cauza mea are ceva cu FCSB, că am zis eu. În grupa asta, dacă noi aveam un antrenor, noi eram calificați. Nu vezi ce grupă?”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și