Închide meniul

„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2024, 19:23

„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu? Răspunsul dat imediat de un oficial FRF

"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF

Alexandru Chipciu / Profimedia

Un oficial FRF a dat imedat răspunsul atunci când a fost pusă întrebarea dacă Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu, pentru postul de fundaş stânga de la naţională. Andrei Vochin a transmis că selecţionerul cu siguranţă nu l-a uitat pe jucătorul de la U Cluj, însă acesta are o problemă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În duelurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia, Edi Iordănescu i-a folosit pe Cristi Manea şi Raul Opruţ, pe postul de fundaş stânga, în lipsa accidentatului Nicuşor Bancu.

„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF

Nicolae Dică a fost cel care s-a întrebat dacă Edi Iordănescu l-a luat în calcul şi pe Alexandru Chipciu, pentru postul de fundaş stânga. Fostul antrenor de la FCSB a declarat că jucătorul de la U Cluj a avut evoluţii solide în acest sezon, şi experienţa sa ar fi un plus la echipa naţională.

„S-a gândit Edi Iordănescu la Chipciu în poziția de fundaș stânga? Din punctul meu de vedere, în momentul în care Chipciu la U Cluj a jucat ca fundaș dreapta și fundaș stânga a făcut-o foarte bine.

Noi avem o problemă la postul de fundaș stânga. Are experiență. Este un jucător de forță, un jucător de viteză și un jucător de grup”, a declarat Nicolae Dică, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Răspunsul lui Andrei Vochin a venit imediat. Acesta a transmis că problema lui Alexandru Chipciu este reprezentată de faptul că este fundaş stânga de picior drept, mărturisind faptul că şi Andrei Burcă, fundaşul central din partea stângă, este tot de picior drept.

Cu siguranță s-a gândit, doar că la poziția asta de fundaș stânga el are o problemă. Chipciu este fundaș stânga de picior drept. Fundașul central stânga, Burcă, este de picior drept.

Orice inter stânga este jucător de picior drept. În afară de Ianis Hagi care e jucător de ambele picioare, în cazul în care ar juca pe acea poziție. Atacantul stânga este jucător de picior drept.

Reclamă 4 / 0/3

În condițiile acestea este foarte dificil să dezvolte atacul pozițional. Asta pentru că nu ar fi niciun jucător de picior stâng pe toată partea aceea”, a declarat Andrei Vochin, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia – România

Edi Iordănescu a avut o reacţie fabuloasă după Columbia – România. Selecţionerul naţionalei a fost mulţumit de cum s-au mobilizat „tricolorii” după ce au fost conduşi cu 3-0.

„(n.r: Un meci spectaculos în această seară. Dacă mai erau 5-10 minute vedeam un egal, nu?) Dacă erau şi mai multe, câştigam (n.r.: râde). Spectaculos pentru dumneavoastră (n.r.: presa), pentru mine, un test foarte, foarte util.

Ştiam pe cine urma să întâlnim, o forţă mondială, o echipă completă, din punctul meu de vedere.

Atunci când ai tehnică individuală foarte bună, când ai forţă, aţi văzut duelurile, aţi văzut jucători pe care nu puteam să îi punem la pământ în anumite momente, când au viteză, când au şi cultură tactică, pentru că sunt mulţi care joacă în Europa şi aduc această ştiinţă a jocului, vorbim de o echipă completă.

Mă bucur că echipa nu a cedat şi ca, de fiecare dată, cum ne-a obişnuit în ultimii ani, nu renunţă şi dă totul”, a declarat Edi Iordănescu după Columbia – România 3-2.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și