Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu sună adunarea! Tricolorii uită de vacanță și vin mai devreme la Mogoșoaia

Antena Sport Publicat: 15 mai 2024, 16:23

Reclamă
Edi Iordănescu sună adunarea! Tricolorii uită de vacanță și vin mai devreme la Mogoșoaia

Edi Iordănescu sună adunarea!

Edi Iordănescu/ Profimedia

Edi Iordănescu sună adunarea! „Tricolorii” uită de vacanță și vin mai devreme la Mogoșoaia. „Sacrificiul” are un singur scop, să fie în formă maximă la startul Campionatului European din Germania. Din informațiile Antena Sport, Iordănescu a sunat adunarea pe 27 mai, dar, din câte se pare, jucătorii care au terminat campionatele mai devreme se vor prezenta la Mogoșoaia chiar și cu zece zile mai repede. .

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea turneului final din Germania, Iordănescu se confruntă cu o problemă destul de mare. Jucătorii naționalei au nivel diferit de pregătire. Asta din cauza faptului că unii dintre ei nu au prea evoluat la echipele de club, alții au făcut-o foarte puțin, în timp ce o parte au terminat campionatele interne foarte devreme.

Edi Iordănescu sună adunarea!

Din informațiile AS.ro, printre cei care se vor prezenta mai devreme la baza de pregătire de la Mogoșoaia se numără Denis Alibec, Dennis Man, Marius Marin sau Valentin Mihăilă. Pe lângă aceștia vor fi prezenți și ceilalți jucători români din Serie B, care au făcut parte din campania de calificare la EURO 2024, dar și cei din campionatele care au luat deja, sau urmează să ia, vacanță.

Din câte se pare, printre jucătorii prezenți la Mogoșoaia, mai devreme decât este stabilit, se va număra și Andrei Burcă. Fundașul central se află în proces de recuperare, la club, după accidentarea deloc ușoară suferită în urmă cu câteva etape în Arabia Saudită.

Denis Alibec a luat deja vacanţă, după ce campionatul din Qatar s-a încheiat în urmă cu două săptămâni. De cealaltă parte, românii de la Parma, Man şi Mihăilă, nu mai au nici ei niciun meci de disputat cu echipa de club, care a obţinut promovarea în Serie A.

Reclamă
Reclamă 4

România va disputa două partide amicale, înainte de a pleca spre Germania. „Tricolorii” se vor duela cu Bulgaria şi Liechtenstein, pe 4, respectiv 7 iunie. Partida cu Liechtenstein va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ulterior, România se va duela cu Ucraina, în primul meci din Grupa E, de la EURO 2024. Partida se va desfăşura pe 17 iunie. Celelalte două meciuri din grupă, cu Belgia şi Slovacia, se vor disputa pe 22, respectiv 26 iunie.

Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA

Este oficial. Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. UEFA a decis ca numărul de jucători să crească de la 23 la 26.

Reclamă

Comitetul Executiv UEFA a decis că loturile echipelor calificate la Campionatul European din această vară vor putea fi formate din 26 de jucători, în loc de maximum 23, așa cum era în mod obișnuit.

Inițial, UEFA plănuia o revenire la reglementările angajate înainte de EURO 2020, când loturile erau compuse din cel mult 23 de jucători; la ultimul turneu continental, din cauza pandemiei de COVID-19, a fost permisă o creștere la 26 de fotbaliști.

Discuții pe acest subiect au avut loc și luna trecută, în cadrul unui workshop UEFA organizat la Düsseldorf, când majoritatea antrenorilor echipelor calificate și-au exprimat dorința de a crește numărul de jucători, cu mai multe opțiuni disponibile pentru a face față amenințării accidentărilor și solicitărilor fizice intense, scrie frf.ro.

Mărirea numărului de jucători din lot înseamnă și că fiecare echipă poate avea pe banca de rezerve, la fiecare partidă, până la 15 fotbaliști.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:02

Edi Iordănescu, mesaj de şapte cuvinte în miez de noapte! Reacţia selecţionerului după succesul istoric obţinut la EURO 2024

9:56

Coincidență incredibilă, după 30 de ani! Edi Iordănescu și Ianis Hagi pot scrie istorie, ca tații lor și Generația de Aur

9:43

„Prinţul român!” Ianis Hagi, cerut de urgenţă înapoi la Rangers, după calificarea istorică a României în optimi la EURO 2024

9:01

Căpitanul Cehiei s-a năpustit asupra lui Istvan Kovacs: „Un îngâmfat! A vrut să fie omul meciului!”. Tomas Soucek a izbucnit

8:55

FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă

8:30

„Nu ne putem plânge!” Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și