Închide meniul
EXCLUSIV

„Edi va avea rezultate bune!” Daniel Pancu crede că România se va califica la EURO 2024: „Rămân în continuare optimist!” De ce îi va fi greu lui Iordănescu să ducă naţionala şi la un Campionat Mondial

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2022, 23:44 / Actualizat: 23 martie 2022, 1:57

„Edi va avea rezultate bune! Daniel Pancu crede că România se va califica la EURO 2024: „Rămân în continuare optimist! De ce îi va fi greu lui Iordănescu să ducă naţionala şi la un Campionat Mondial

Daniel Pancu crede că Edi Iordănescu va duce naţionala României la EURO 2024

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via Hepta

Daniel Pancu crede că Edi Iordănescu poate îndeplini principalul obiectiv impus de FRF: să califice naţionala la EURO 2024. Pancu mizează pe actuala generaţie de jucători că poate reuşi să ducă naţionala la EURO 2024, primul turneu final după 8 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu, tatăl lui Edi, a fost ultimul selecţioner care a dus România atât la ultimul Campionat Mondial, în 1998, cât şi la un Campionat European, î 2016. Edi Iordănescu poate călca pe urmele tatălui său şi să ducă naţionala la EURO 2024.

Daniel Pancu crede că Edi Iordănescu poate califica România la EURO 2024

Daniel Pancu este unul dintre susţinătorii lui Edi Iordănescu. „Pancone” chiar a fost pe lista lui Edi Iordănescu pentru a deveni secund la naţională.

Îi urez multă baftă lui Edi, sunt convins că va avea parte de rezultate bune. Cred că e o generaţie în curs de maturizare, cam peste un an anticipez că va fi o echipă care se va califica la EURO. Rămân în continuare optimist„, a spus Daniel Pancu în exclusivitate la Antena Sport.

Totuşi, Daniel Pancu crede că pentru naţionala României va fi greu, însă, să ajungă la un Campionat Mondial.  „La Mondiale mai greu să ne calificăm. E un alt sistem şi e foarte greu”, a mai spus Daniel Pancu.

Reclamă

Edi Iordănescu, oprit pe stradă de un bătrân înaintea debutului la naţională

Nu doar Daniel Pancu l-a încurajat pe Edi Iordănescu. Selecţionerul României a primit un mesaj fabulos de la un bătrân, care l-a oprit pe stradă. Edi Iordănescu va debuta ca selecţioner în amicalul cu Grecia, ce se va disputa pe 25 martie, de la 20:15, pe stadionul Steaua. Peste 4 zile, România va juca un amical şi în Israel.

Hai să încep cu mesajul pe care eu l-am primit, chiar recent. Pe stradă fiind, pe trecerea de pietoni, un om mai în vârstă, un domn pensionar, probabil, m-a oprit şi-a spus: <Domnul Iordănescu, vă rog, transmiteţi-le să lupte. Atât!> Şi cred că sunt cuvinte profunde, dar adevărate. Este ceea ce voi încerca să fac, asta mi-am propus de la început, ca să construim o mentalitate care să arate suporterilor că ştim ce vrem, că dăm totul pe teren pentru obiectiv, iar ei să vină aproape de noi, pentru că împreuncă cu siguranţă avem alte şanse„, a spus Edi Iordănescu.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

”Hai, România! În fiecare zi! Pentru că doar așa putem să reușim! Hai, România! Hai să fim împreună!”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu pentru români.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)

7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)

11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)

14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)

23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)

Reclamă

26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și