Închide meniul

Elveția U21 – România U21 2-2! Selecționata lui Daniel Pancu, egalată pe final. „Tricolorii” au fost aproape de o victorie mare

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 noiembrie 2023, 21:20

Elveția U21 – România U21 2-2! Selecționata lui Daniel Pancu, egalată pe final. Tricolorii” au fost aproape de o victorie mare

Elveția U21 - România U21 2-2

Grameni / Profimedia

Elveția U21 – România U21 2-2! Partida care s-a jucat la Neuchatel a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dramatismul a fost declanșat de Dos Santos care, în minutul 88, a restabilit egalitatea și a încins finalul partidei. „Tricolorii” au fost aproape să urce pe primul loc în grupă, dar, în urma acestui rezultat rămân pe poziția a 2-a în calificările pentru EURO 2025, cu 10 puncte. De cealaltă parte, Elveția este liderul Grupei E, cu 11 puncte.

Elveția U21 – România U21 2-2

Update: Final de meci! Elveția U21 – România U21 2-2!

Min. 88: Elveția U21 – România U21: 2-2! Dos Santos s-a distrat cu apărarea „tricolorilor”! I-a driblat pe fundași și a înscris în poarta lui Sava!

Update: A început a doua repriză!

Reclamă

Update: Final de primă repriză! Elveția U21 – RomâniaU21 1-2

Min. 32: Elveția U21 – România U21 1-2! Fază de senzație a lui Grameni! Mijlocașul a driblat un adversar și a trimis balonul direct în poartă!

Min. 23: Elveția U21 – România U21 1-1! Sanches a profitat de o respingere nefericită a portarului Sava! Acesta a parat un șut venit din afara careului, dar a respins balonul direct în piciorul elvețianului, care a înscris fără probleme. Totodată, faza a pornit de la o serie de greșeli în lanț în apărarea „tricolorilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 11: Elveția U21 – România U21 0-1! Rareș Ilie a deschis scorul printr-un șut de la marginea careului! Balonul a fost trimis la colțul lung și s-a oprit în poarta elvețienilor!

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start pentru duelul dintre Elveția U21 și România U21:

Elveția U21: (4-3-1-2) Loretz – Athekame, Bichsel, Amenda, Stergiou – Surdez, Omeragic, Sanches – Reider – Fink, Villiger

Selecționer: Sascha Stauch

România U21 (4-3-3): Sava – Borza, Ilie, Ignat, Pantea – Grameni, Akdag, Vulturar – R, Ilie, Munteanu Corbu.

Selecționer: Daniel Pancu

Reclamă

Înainte de startul acestei partide, Elveția U21 este lider în Grupa E a preliminariilor pentru Campionatul European sub 21 de ani care va avea loc în anul 2025. Selecționata din „Țara Cantoanelor” are, în momentul de față, 10 puncte după 4 meciuri.

De cealaltă parte, înaintea meciurilor de astăzi, „tricolorii mici” sunt pe poziția a 2-a, cu 9 puncte obținute după cele 4 partide jucate.

Ultimul meci dintre cele două reprezentative de tineret a avut loc în anul 2017. Totuși, acesta nu poate fi un factor de comparație, având în vedere faptul că la momentul respectiv pentru aceste selecționate evoluau jucători din altă generație.

La momentul respectiv, pentru România U21 evoluau jucători precum: Ionuț Radu, Cristi Manea, Alexandru Cicâldău, Ianis Hagi și George Pușcaș, care, în momentul de față, se află în circuitul primei reprezentative conduse de Edi Iordănescu.

De asemenea, tot în această seară, de la ora 21:45 elevii lui Edi Iordănescu se vor duela pe Arena Națională cu prima reprezentativă a Elveției. Partida care o poate duce pe România la EURO 2024 de pe primul loc al grupei va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ce a spus Daniel Pancu după România U21 – Albania U21:

„A fost obiectivul nostru să nu primim gol. Chiar dacă Albania nu a avut azi ocazii de a marca, are jucători buni în atac și o medie bună de goluri de când joacă împreună. Prin organizarea noastră nu le-am dat posibilitatea să aibă ocazii clare.

Nu cred că a fost întâmplare în tur. Puteam să avem 4-0, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. E foarte important că am învățat multe din acel meci (n.r – meciul tur cu Albania, pierdut cu 2-3). Greșelile nu le-am repetat și azi nu cred că are nimeni ceva de comentat sau de pus la îndoială scorul. Cu siguranță nu eram omogeni atunci, nu cunoșteam jucătorii bine. Acum îi cunosc foarte bine pe majoritatea.

(n.r – debuturile lui Akdag, Musi și Blănuță) A fost foarte bine din multe puncte de vedere, inclusiv acesta al debuturilor. Scorul ne-a permis să experimentăm și un sistem nou, un 3-4-3. Ne mai gândim până la jocul cu Elveția. S-au prezentat foarte bine la debut. Danciu a debutat cu gol. Îi felicit pe absolut toți.

Elveția e o echipă foarte valoroasă. E o grupă foarte echilibrată și au o forță ofensivă impresionantă. După victoria de azi am intrat cu șanse reale la calificare. Avem un joc mai puțin decât adversarul nostru de azi și avem și meciul direct. Lupta rămâne deschisă până la final, dar azi ne-am înscris cu adevărat în lupta pentru calificare”, a spus Daniel Pancu, citat de sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și