Închide meniul

Elvețienii trag un semnal de alarmă înaintea meciului cu România: „Ar fi o rușine”

Alex Ioniță Publicat: 18 noiembrie 2023, 11:22

Reclamă
Elvețienii trag un semnal de alarmă înaintea meciului cu România: Ar fi o rușine”

Elvețienii trag un semnal de alarmă înaintea meciului cu România

Jucătorii în meciul dintre Elveția și România, încheiat cu scorul de 2-2 / Profimedia

Elvețienii trag un semnal de alarmă înaintea meciului cu România! Presa din „Țara Cantoanelor” a vorbit despre campania de calificare la Campionatul European din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România și Elveția se va juca pe data de 21 noiembrie, de la ora 21:45 și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Până la acest meci însă, „tricolorii” au de jucat cu selecționata din Israel, pe 18 noiembrie, tot de la 21:45.

Elvețienii trag un semnal de alarmă înaintea meciului cu România. Ce s-a scris despre rezultatele naționalei

Înaintea partidei cu România, jurnaliștii din Elveția au menționat faptul că echipa lor națională trebuie să câștige grupa din preliminarii, orice alt rezultat fiind considerat o rușine.

Nemulțumirea jurnaliștilor din „Țara Cantoanelor” este cauzată de rezultatele obținute de selecționata lui Murat Yakin care, în opinia lor, ar fi trebuit să defileze în preliminarii.

„Chiar dacă și locul secund duce la Campionatul European, orice alt deznodământ în afară de câștigarea grupei de calificare ar fi o rușine pentru naționala Elveției.

Reclamă

După ce a fost repartizată în grupa I ne-am fi așteptat la numeroase puncte, însă am înregistrat patru victorii și patru remize, astfel că prima urnă valorică la tragerea la sorți pentru EURO 2024 nu mai este accesibilă, chiar dacă vom câștiga grupa. Motivul? Cel puțin alte cinci echipe vor termina cu mai multe puncte preliminariile”, au scris jurnaliștii publicației Blick.

Ciprian Marica are soluția pentru atacul echipei naționale

Fostul atacant al echipei naționale este de părere că Denis Drăguș, legitimat la Gaziantep, formație pregătită de Marius Șumudică, poate reprezenta o soluție în primul 11 al selecționatei conduse de Edi Iordănescu.

„Drăguș mi se pare că are mult mai mare vână, energie, forță, calitate tehnică, un vârf de pătrundere. Mi se pare că vine cu euforia jucătorului tânăr. Eu aș merge pe Drăguș. Sigur, depinde și de abordarea partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Aici antrenorul știe cum își face tactica. Poți să joci și cu Alibec dacă te gândești că o să domini și o să poți să pui probleme și să te lupți de la egal la egal. Sau chiar să ataci, să fii în careu. Poate e un jucător mai bun de careu și de execuție Alibec. Acum depinde”, a spus Ciprian Marica, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și