Închide meniul

Israel – România LIVE TEXT | Ciprian Marica are soluția pentru atacul echipei naționale: „Vine cu euforia jucătorului tânăr”

Alex Ioniță Publicat: 18 noiembrie 2023, 10:21

Reclamă
Israel – România LIVE TEXT | Ciprian Marica are soluția pentru atacul echipei naționale: Vine cu euforia jucătorului tânăr”

Israel - România LIVE TEXT | Ciprian Marica are soluția pentru atacul echipei naționale

Ciprian Marica / Hepta

Israel – România LIVE TEXT | Ciprian Marica are soluția pentru atacul echipei naționale. Fostul internațional a lăudat un jucător ofensiv care a fost convocat la prima reprezentativă de către selecționerul Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Israel și România se va juca pe data de 18 noiembrie, de la ora 21:45 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Pentru „tricolori” urmează apoi meciul cu Elveția de pe data de 21 noiembrie, care va începe tot de la ora 21:45 și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Israel – România LIVE TEXT | Ciprian Marica are soluția pentru atacul echipei naționale! Fostul internațional are încredere în Denis Drăguș

Fostul atacant al echipei naționale este de părere că Denis Drăguș, legitimat la Gaziantep, formație pregătită de Marius Șumudică, poate reprezenta o soluție în primul 11 al selecționatei conduse de Edi Iordănescu. Acesta este de părere că tânărul atacant ar putea avea o evoluție mai bună decât Denis Alibec și crede că principalul avantaj al acestuia este faptul că are mult mai multă energie față de ceilalți atacanți din lot.

„Drăguș mi se pare că are mult mai mare vână, energie, forță, calitate tehnică, un vârf de pătrundere. Mi se pare că vine cu euforia jucătorului tânăr. Eu aș merge pe Drăguș. Sigur, depinde și de abordarea partidei.

Aici antrenorul știe cum își face tactica. Poți să joci și cu Alibec dacă te gândești că o să domini și o să poți să pui probleme și să te lupți de la egal la egal. Sau chiar să ataci, să fii în careu. Poate e un jucător mai bun de careu și de execuție Alibec. Acum depinde”, a spus Ciprian Marica, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Pentru a se califica la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania, echipa națională trebuie să nu piardă partida cu Israel. Meciul se va juca la Felcsut, în Ungaria, pe stadionul „Pancho Arena”, casa echipei Puskas Akademia.

Deciziile de ultimă oră ale lui Edi Iordănescu

Oficialii UEFA au publicat lotul de jucători pentru partida dintre Israel și România. Astfel, potrivit listei respective, Edi Iordănescu a ales să nu se bazeze pe serviciile lui Bogdan Racovițan, Andrei Artean, Marius Ștefănescu și Florin Tănase. Cei 4 fotbaliști vor vedea din tribună partida care poate duce România la Campionatul European din 2024.

Decizia selecționerului este una oarecum surprinzătoare, cel puțin în cazul lui Florin Tănase, care a fost convocat la echipa națională după ce a ratat ultimele 3 acțiuni ale primei reprezentative.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și