Închide meniul

Emil Săndoi i-a răspuns lui Ciprian Marica: „Mă bucur că îmi puneţi această întrebare”

Alex Masgras Publicat: 26 iunie 2023, 19:24

Reclamă
Emil Săndoi i-a răspuns lui Ciprian Marica: „Mă bucur că îmi puneţi această întrebare

Emil Săndoi i-a răspuns lui Ciprian Marica

Emil Săndoi / ProfiMedia

Emil Săndoi i-a răspuns lui Ciprian Marica. Selecţionerul naţionalei de tineret a fost criticat de oficialul celor de la Farul Constanţa pentru selecţia făcută la Campionatul European U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica nu a înţeles de ce Farul Constanţa a avut doar trei jucători convocaţi şi de ce fotbalişti precum Andrei Borza sau Adrian Mazilu, campioni cu formaţia de pe malul mării, au prins prea puţine minute în primele două meciuri de la turneul final.

Emil Săndoi i-a răspuns lui Ciprian Marica: „Mă bucur că îmi puneţi această întrebare”

La conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Croaţia şi România, partidă fără miză pentru cele două echipe, Emil Săndoi i-a dat replica lui Marica:

„Echipa noastră a avut de fiecare dată în componență jucători de la primele clasate. A fost Louis Munteanu, de la Farul, care a jucat tot campionatul. Borza a fost prezent la prima partidă, a jucat titular. Mazilu a intrat 20 de minute. Poate pe undeva mă bucur că îmi puneți această întrebarea asta.

Borza și Mazilu sunt doi jucători cu perspective fantastice, dar sunt născuți în 2005. Uitați-vă la meciul cu Spania. Spania a avut în componență un singur jucător 2003, pe care l-a schimbat la pauză cu un jucător 2000, și doi jucători 2001. Toți ceilalți au fost născuți în 2000.

Reclamă

Noi avem niște probleme de ordin fizic. Dacă pe lângă aceste probleme, mai adăugăm și o diferență de vârstă va fi complicat”, a declarat Emil Săndoi, la conferinţa de presă.

Ciprian Marica a răbufnit după prestaţiile României U21: „Eu nu înţeleg selecţia asta”

Ciprian Marica a răbufnit după prestaţiile României U21. Fostul atacant al naţionalei a fost nemulţumit de numărul de jucători de la Farul Constanţa convocaţi de Emil Săndoi la Campionatul European U21.

Pentru turneul final de tineret organizat de România şi Georgia, selecţionerul naţionalei U21 i-a convocat de la campioana din Liga 1 pe Andrei Borza, Adrian Mazilu şi Louis Munteanu.

Reclamă 4 / 0/3

România U21 a fost eliminată după doar două meciuri de la Campionatul European U21. „Tricolorii” mici au pierdut partidele cu Spania (0-3) şi Ucraina (0-1).

Ciprian Marica a declarat că nu înţelege selecţia lui Emil Săndoi pentru acest turneu final şi este de părere că selecţionerul ar fi trebuit să cheme mai mulţi jucători de la Farul Constanţa, campioana României:

„Păi dacă nu evoluează campionii… Eu nu înțeleg selecția asta. Mă refer aici la Mazilu… Dacă toată lumea zice că e cel mai bun, să nu-l văd în teren… La fel și Borza. Trebuie să jucăm cu fotbaliștii de la primele clasate. De ce îi mai chemi dacă nu îi folosești?

Nu cred că ne-am propus să jucam, ci să ne apărăm, să nu luăm gol, să jucăm la ‘ciupeală’. Chiar am auzit că s-a discutat să nu luăm gol cu Ucraina. Nu ai cum să ai această mentalitate.

În primul rând, vreau să înțeleg care sunt criteriile de selecție. Ar trebui să fie cei mai buni, nu? Ăștia știu ce înseamnă să joci la victorie. Tu mi-i ții pe bară și nu îi joci. A avut 7 minute la dispoziție (n.r. 19 minute a jucat Mazilu cu Spania), ce să demonstreze în 7 minute?

Vorbesc despre jucătorii noștri, nu vorbesc de alții. Mult prea puțin. Doi la mână, dacă nu propunem un joc în care să câștigăm… Eu nu pot să accept asta. Ține și de ce li se cere, care e tactica antrenorului”, a declarat Ciprian Marica, potrivit digisport.ro.

Oficialii FRF i-au decis viitorul lui Emil Săndoi

Andrei Vochin a dezvăluit că obiectivul lui Emil Săndoi pe banca naţionalei de tineret era calificarea în sferturile EURO 2023. Consilierul preşedintelui FRF a dezvăluit că selecţionerul va pleca de pe banca „tricolorilor mici”, punând punct astfel unui mandat de aproape un an.

Reclamă

De asemenea, Vochin a transmis un mesaj şi pentru Mihai Stoichiţă. Directorul tehnic de la FRF declara, înainte de startul EURO 2023, că România U21 se poate lupta pentru marele trofeu.

În acest context, Vochin a declarat că Stoichiţă trebuie să evite să mai facă astfel de declaraţii, deşi acestea aveau scopul de a mobiliza jucătorii.

„Termină după EURO. Obiectivul cred că era ieşirea din grupe, nu neapărat calificarea în semifinale, nu ştiu ce obiectiv i-a trasat Mihai (n.r. Stoichiţă). Cred că obiectivul rezonabil era ieşirea din grupe.

(N.r. Despre declaraţiile lui Mihai Stoichiţă) Cred că a vrut să-i îmbărbăteze. Probabil asta a vrut, dar trebuie să-şi schimbe stilul”, a declarat Andrei Vochin, pentru orangesport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și