Închide meniul

Emoţii pentru Edi Iordănescu! Vlad Chiricheş are probleme medicale

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 mai 2023, 19:42

Emoţii pentru Edi Iordănescu! Vlad Chiricheş are probleme medicale

Emoţii pentru Edi Iordănescu! Vlad Chiricheş are probleme medicale

Vlad Chiricheş, în tricoul naţionalei / Profimedia Images

Emoţii pentru Edi Iordănescu. Vlad Chiricheş are probleme medicale înaintea meciului de mâine, cu Lazio.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a acuzat probleme musculare şi s-a pregătit separat în ultimele zile, informează calciocremonese.it.

Emoţii pentru Edi Iordănescu! Vlad Chiricheş are probleme medicale

Dacă nici Vlad Chiricheş nu va juca împotriva lui Kosovo, ar fi probleme serioase pentru selecţionerul Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu nu se va putea baza la dubla cu Kosovo şi Elveţia pe Răzvan Marin, Florin Tănase și Florin Niță, cu toţii accidentaţi.

În ciuda rezultatelor echipei sale, Vlad Chiricheş a avut un sezon bun la Cremonese.

Reclamă

Cremonese a retrogradat deja în Serie B, indiferent de rezultatele din următoarele meciuri.

Edi Iordănescu a anunţat convocările preliminare pentru „dubla” cu Kosovo şi Elveţia! Ianis Hagi revine la echipa naţională

Edi Iordănescu a anunţat convocările preliminare pentru „dubla” cu Kosovo şi Elveţia. 17 jucători sunt pe lista selecţionerului, printre ei fiind şi Ianis Hagi. Mijlocaşul lui Rangers este pe punctul de a reveni la echipa naţională, după ce a ratat startul campaniei.

România are două meciuri „de foc” în luna iunie. În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, naţionala României va juca în Kosovo, urmând ca peste 3 zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze la Lucerna împotriva Elveţiei. Partida României cu Kosovo va fi în exclusivitate pe Antena 1, precum şi în format live video, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Selecționerul Edward Iordănescu a trimis 17 convocări preliminare pentru fotbaliști de la cluburi din afara României. Numărul jucătorilor care au primit convocare preliminară este mai mic decât la precedentele acțiuni deoarece selecționerul, având în vedere că este final de sezon, a preferat să nu strice pauza competițională și începutul pregătirii altor fotbaliști care ar fi avut șanse mai mici de a fi convocați. În plus, pe lista inițială s-au aflat și alți jucători, dar aceștia sunt în vederile selecționerului Under 21, Emil Săndoi, pentru EURO U21 2023.

Pe lista finală ce va fi comunicată ulterior se vor regăsi o parte dintre aceștia, alături de fotbaliști din campionatul intern.

Lotul preliminar al naţionalei pentru Kosovo şi Elveţia

PORTAR: Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 4/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 11/1), Vlad Chiricheș (Cremonese | Italia, 75/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 5/0), Virgil Ghiță (Cracovia | Polonia, 1/0), Marius Briceag (Korona Kielce | Polonia 0/0);

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 10/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 7/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 1/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 10/1), Dennis Man (Parma | Italia, 18/6), Ianis Hagi (Glasgow Rangers | Scoția, 24/2);

ATACANT: George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10)”, s-a anunţat pe site-ul frf.ro.

Gigi Becali, dispus să îi ofere un salariu imens lui Vlad Chiricheş la FCSB!

Gigi Becali este dispus să îi ofere un salariu colosal lui Vlad Chiricheş, pentru ca fundaşul să revină la FCSB. Patronul roş-albaştrilor este gata „să spargă banca” pentru căpitanul echipei naţionale, în încercarea de a-şi construi o echipă care să câştige titlul în sezonul viitor.

Reclamă

Gigi Becali a confirmat interesul pentru Vlad Chiricheş. Patronul de la FCSB a dezvăluit că deja a purtat negocieri cu fundaşul central de 33 de ani, şi aşteaptă un răspuns din partea acestuia.

Dacă ar accepta să revină la FCSB. Vlad Chiricheş ar urma să încaseze un salariu de 30.000 de euro pe lună, potrivit fanatik.ro. Acceaşi sumă o câştigă lunar şi Florinel Coman, unul dintre cei mai buni jucători ai rpş-albaştrilor din acest sezon.

Şi Giovanni Becali a oferit declaraţii despre posibilitatea ca Vlad Chiricheş să revină la FCSB. Agentul nu exclude transferul căpitanului naţionalei la trupa roş-albaştră, având în vedere că acesta are 33 de ani.

„(N.r. Vlad Chiricheş ar fi o variantă bună pentru FCSB) Probabil, Chiricheş, la vârsta lui s-ar putea întoarce. Dar despre Moruţan sunt numai invenţii”, a declarat Giovanni Becali, într-un interviu pentru Antena Sport.

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și