Închide meniul

Edi Iordănescu a anunţat convocările preliminare pentru „dubla” cu Kosovo şi Elveţia! Ianis Hagi revine la echipa naţională

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2023, 12:19

  • Edi Iordănescu a anunţat convocările preliminare
  • Ianis Hagi revine în lotul naţionalei României

Edi Iordănescu a anunţat convocările preliminare pentru „dubla” cu Kosovo şi Elveţia. 17 jucători sunt pe lista selecţionerului, printre ei fiind şi Ianis Hagi. Mijlocaşul lui Rangers este pe punctul de a reveni la echipa naţională, după ce a ratat startul campaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Florin Niţă este marea pierdere a lui Edi Iordănescu. Portarul s-a accidentat la echipa de club şi ratează confruntările care au o miză uriaşă în lupta pentru calificarea la EURO 2024.

Edi Iordănescu a anunţat convocările preliminare pentru „dubla” cu Kosovo şi Elveţia

România are două meciuri „de foc” în luna iunie. În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, naţionala României va juca în Kosovo, urmând ca peste 3 zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze la Lucerna împotriva Elveţiei. Partida României cu Kosovo va fi în exclusivitate pe Antena 1, precum şi în format live video, pe AS.ro.

Reclamă

Selecționerul Edward Iordănescu a trimis 17 convocări preliminare pentru fotbaliști de la cluburi din afara României. Numărul jucătorilor care au primit convocare preliminară este mai mic decât la precedentele acțiuni deoarece selecționerul, având în vedere că este final de sezon, a preferat să nu strice pauza competițională și începutul pregătirii altor fotbaliști care ar fi avut șanse mai mici de a fi convocați. În plus, pe lista inițială s-au aflat și alți jucători, dar aceștia sunt în vederile selecționerului Under 21, Emil Săndoi, pentru EURO U21 2023.

Pe lista finală ce va fi comunicată ulterior se vor regăsi o parte dintre aceștia, alături de fotbaliști din campionatul intern.

Reclamă

PORTAR: Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 4/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 11/1), Vlad Chiricheș (Cremonese | Italia, 75/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 5/0), Virgil Ghiță (Cracovia | Polonia, 1/0), Marius Briceag (Korona Kielce | Polonia 0/0);

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 10/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 7/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 1/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 10/1), Dennis Man (Parma | Italia, 18/6), Ianis Hagi (Glasgow Rangers | Scoția, 24/2);

Reclamă 4 / 0/3

ATACANT: George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10)„, se anunţă pe site-ul frf.ro.

După primele două meciuri din Grupa I, naţionala României este pe locul 2. Are maximum de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de liderul Elveţia. Kosovo are 2 puncte, în timp ce Andorra şi Israel au câte un punct. Naţionala Belarusului este singura fără punct.

Lovitură pentru Edi Iordănescu! Florin Niţă s-a accidentat

Din informaţiile AS.ro, Florin Niţă s-a accidentat la echipa de club şi l-a anunţat pe selecţioner că nu poate fi convocat.

Niţă a fost în lotul lui Iordănescu Jr în startul noii campanii de calificare. Veteranul de 35 de ani a fost rezerva lui Ionuţ Radu în disputele cu Andorra şi Belarus. Este unul dintre cei mai respectaţi jucători de la reprezentativa tricoloră.

Ionuţ Radu şi Horaţiu Moldovan sunt portarii care vor fi chemaţi cu siguranţă de Edi Iordănescu. Rămâne de văzut cine va fi al treilea goalkeeper care se alătură lotului. Acesta nu va fi Ştefan Târnovanu, titularul de la FCSB urmând a fi lăsat la naţionala de tineret pentru Campionatul European U21.

George Puşcaş aşteaptă convocarea lui Edi Iordănescu

Accidentat la meciurile din martie ale României, Puşcaş e gata să-şi ia revanşa în Kosovo, pe 16 iunie, in direct la Antena 1. Şi să dea golul victoriei naţionalei!

Orice victorie de la națională trebuie celebrată, indiferent cu cine se joacă. (Reporter: E o grupă din care putem ajunge la EURO?) Da, cred cu tărie! Hai, România!„, a fost mesajul transmis de internaţionalul român.

Reclamă

Puşcas vine la naţională cu un nou look. El are şi o clinică de înfrumuseţare la Bucureşti.

Nu prea mă aranjez în saloane. Mă aranjez singur, dar când mai vin la clinica, să ştii că încerc să mai fac una, două proceduri„, a spus George Puşcaş într-un interviu pentru AntenaSport.

Puşcaş a contribuit la promovarea celor de la Genoa în Serie A. A marcat 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 25 de partide din liga secundă. Cele mai tari meciuri din Serie B au putut fi urmărite LIVE în AntenaPLAY.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”