Închide meniul

Emoţii pentru Mirel Rădoi! Un titular de la naţională s-a operat şi poate rata meciurile cu Macedonia de Nord şi Germania

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2021, 6:10

Emoţii pentru Mirel Rădoi! Un titular de la naţională s-a operat şi poate rata meciurile cu Macedonia de Nord şi Germania

Profimediaimages

Mirel Rădoi poate pierde un jucător important

Pușcaș s-a tratat în Germania de pubalgie, anuntă sport.ro. Atacantul a fost încrezător că își poate face revenirea în acest început de an, dar a ajuns din nou la mâna medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Pușcaș s-a operat

Pușcas a fost operat în cursul zilei de vineri, iar recuperea sa durează cel puțin o lună. Cel mai optimist scenariu este ca românul să revină pe teren la finalul lunii februarie. 

Astfel, Pușcaș este în pericol să rateze debutul României în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Tricolorii vor juca împotriva Macedoniei de Nord pe 25 martie și cu Germania pe 28 martie. Trei zile mai târziu, naționala noastră va întâlni Armenia.

Dacă recuperarea lui George Pușcaș decurge greu, atacantul are șanse mici să fie selecționat de Mirel Rădoi pentru debutul preliminariilor. Medicii nu i-au dat acestuia asigurări că va putea fi recuperat la timp.

George Pușcaș, despre grupa României 

"Mi se pare o grupă bună. Una în care putem să ne impunem şi să ne îndeplinim obiectivul. Ne dorim să mergem încrezători şi să putem să ne atingem marele obiectiv. Meciul cu Islanda va fi echilibrat care cu siguranţă va avea o motivaţie în plus pentru noi", a spus George Pușcaș dupa tragerea la sorți.

Reclamă

George Pușcaș are 20 de selecții la naționala mare a României și a reușit să înscrie opt goluri sub tricolor. În acest sezon, el a strâns opt prezențe în Championiship pentru Reading și și-a trecut în cont două reușite.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și