Închide meniul

Emoţii pentru Slovacia înaintea meciului cu România! Cel mai valoros jucător s-a accidentat în timpul partidei cu Ucraina

Alex Masgras Publicat: 21 iunie 2024, 18:27

Reclamă
Emoţii pentru Slovacia înaintea meciului cu România! Cel mai valoros jucător s-a accidentat în timpul partidei cu Ucraina

Emoţii pentru Slovacia înaintea meciului cu România! Cel mai valoros jucător s-a accidentat în timpul partidei cu Ucraina

David Hancko s-a accidentat în timpul meciului Slovacia - Ucraina, la EURO 2024 / Profimedia

Sunt emoţii pentru Slovacia înaintea meciului cu România. Ucraina s-a impus cu 2-1 în etapa a doua a fazei grupelor de la EURO 2024, iar în acest moment sunt trei echipe cu câte trei puncte în Grupa E.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă înfrângerea suferită, Slovacia are mari emoţii înaintea ultimei etape, acolo unde va întâlni România.

Emoţii pentru Slovacia înaintea meciului cu România! Cel mai valoros jucător s-a accidentat în timpul partidei cu Ucraina

David Hancko s-a accidentat în timpul duelului cu Ucraina. În minutul 62 al partidei, fundaşul central al celor de la Feyenoord a acuzat dureri în zona inghinală, după ce s-a întins după o minge.

Hancko a primit îngrijiri medicale, după care a revenit pe teren, însă problemele au persistat şi nu a mai putut alerga. Hancko a fost astfel înlocuit de selecţionerul Francesco Calzona cu fundaşul celor de la Cagliari, Adam Obert.

În acest moment nu se ştie cât de gravă este accidentarea lui Hancko, dar slovacii vor duce o luptă contracronometru pentru a-l recupera pentru meciul cu România, care va avea loc miercuri.

Reclamă
Reclamă 4

David Hancko este cel mai valoros jucător din lotul Slovaciei. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 35 de milioane de euro, cu 5 milioane de euro mai mult decât Milan Skriniar, căpitanul echipei şi jucătorul lui PSG.

David Hancko joacă la Feyenoord din vara anului 2022, atunci când olandezii au plătit 8,3 milioane de euro pentru transferul său de la Sparta Praga.

România – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln! Susţinere uriaşă pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

România – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln, înaintea meciului care va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

La fel ca la precedentul meci, cu Ucraina, care a avut loc la Munchen, „tricolorii” au călătorit cu trenul.

Pe tot parcursul drumului, jucătorii lui Edi Iordănescu au avut parte de o susţinere incredibilă. Mai întâi, la gara din Wurzburg, mai mulţi suporteri i-au aşteptat pe jucătorii naţionalei.

După un drum de aproape două ore până la Koln, „tricolorii” au mers cu autocarul până la hotel, acolo unde au fost întâmpinaţi de un alt grup de suporteri.

De la ora 19:30, România va susţine antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Belgia, care va avea loc sâmbătă, la ora 22:00.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:41

Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România: „Joc slab! Suntem norocoși”

15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

15:51

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

15:16

„Ne vor trata de sus şi o să-i bubuim” Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 202

15:10

„Îi arunc mănușa lui Edi!” Gigi Becali, provocare incredibilă pentru Edi Iordănescu: „Să vedem dacă ești mai tare antrenor!”

14:27

„Mie nunțile nu îmi plac. Care victorie?” Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și