Închide meniul
Foto

România – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln! Susţinere uriaşă pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

Alex Masgras Publicat: 21 iunie 2024, 17:27

Reclamă
România – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln! Susţinere uriaşă pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

România - Belgia, la EURO 2024 | "Tricolorii" au ajuns la Koln! Susţinere uriaşă pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

"Tricolorii" au ajuns la Koln, acolo unde vor întâlni Belgia, la EURO 2024 / frf.ro

România – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln, înaintea meciului care va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fel ca la precedentul meci, cu Ucraina, care a avut loc la Munchen, „tricolorii” au călătorit cu trenul.

România – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln! Susţinere uriaşă pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

Pe tot parcursul drumului, jucătorii lui Edi Iordănescu au avut parte de o susţinere incredibilă. Mai întâi, la gara din Wurzburg, mai mulţi suporteri i-au aşteptat pe jucătorii naţionalei.

După un drum de aproape două ore până la Koln, „tricolorii” au mers cu autocarul până la hotel, acolo unde au fost întâmpinaţi de un alt grup de suporteri.

De la ora 19:30, România va susţine antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Belgia, care va avea loc sâmbătă, la ora 22:00.

Reclamă
Reclamă 4

Florinel Coman a dezvăluit cel mai important moment din istoria recentă a naționalei

Florinel Coman a dezvăluit cel mai important moment din istoria recentă a naționalei. „Mbappe de România” a vorbit despre un moment „cheie” din preliminariile pentru EURO 2024.

Este vorba despre partida cu Elveția, din deplasare. Atunci, tricolorii s-au văzut conduși cu scorul de 0-2, iar meciul părea că se întreaptă spre o victorie a gazdelor.

„La pauza meciului cu Elveția când eram conduși cu 2-0 și a intrat Mihăilă de pe banca și s-a făcut 2-2, atunci s-a născut o nouă generație.

Reclamă

Presiunea se simte, dacă nu ai presiune, nu ești unde trebuie. Avem un grup foarte frumos. Am discutat cu toții să continuăm povestea, că e una frumoasă.

E frumos (n.r. – să lucreze cu Edward Iordănescu). E un antrenor bun, cu multe calități. Ne dă încredere, știe cum să ne motiveze, e un profesionist desăvârșit.

Dânsul are un merit foarte mare pentru acestă calificare și pentru acest rezultat (n.r. – 3-0 cu Ucraina)”, a spus Florinel Coman, într-un interviu pentru UEFA, potrivit frf.tv.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:27

„Mie nunțile nu îmi plac. Care victorie?” Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

14:01

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1

13:26

Andrei Raţiu, la mare căutare după calificarea României în optimi la EURO! Poate prinde transferul carierei în Premier League

13:06

Cum pot cumpăra fanii bilete la meciul România – Olanda, din optimile EURO 2024. Ce încearcă să obțină FRF la UEFA

12:45

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să-l transfere pe Florin Niţă la Rapid! Mutarea de senzaţie pregătită de giuleşteni

12:29

Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Patrioţii sperau la locul trei!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și