Închide meniul

Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 martie 2024, 19:54

Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor

România se află pe locul 46 în clasamentul FIFA. Ce poziţii ocupă adversarele de la EURO 2024

Andrei Burcă, Răzvan Marin, Nicolae Stanciu şi Alex Cicâldău, în România - Irlanda de Nord / Profimedia

Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Presa din insulă a analizat grupele Campionatului European, după ce s-au aflat toate echipele calificate la turneul din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma meciurilor de baraj, Ucraina, Georgia şi Polonia au obţinut ultimele bilete pentru EURO 2024. Şi România a fost cu ochii pe aceste meciuri de baraj, deoarece am aflat ultima echipă din grupa noastră şi primul adversar pe care îl vom întâlni la EURO.

Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”

Pe 17 iunie, România va debuta la turneul final cu Ucraina, la Munchen. Ucraina a ajuns la EURO 2024 după ce a câştigat meciurile de baraj cu Bosnia şi Islanda, întorcând de fiecare dată scorul. Celelalte două echipe din grupa României sunt Belgia şi Slovacia, iar presa din Anglia nu ne dă prea multe şanse în privinţa unei calificări în fazele eliminatorii.

Potrivit celor de la The Guardian, Ucraina este mult peste România şi Slovacia şi consideră că echipa lui Serghei Rebrov a avut noroc la tragerea la sorţi. De asemenea, englezii o văd pe Ucraina ajungând până în sferturile de finală, repetând performanţa de la EURO 2020:

„Ucraina face parte din Grupa E, cu Belgia, România și Slovacia, poate cea mai accesibilă grupă, cu România și Slovacia mult sub Ucraina în clasamentul FIFA. Ucrainenii ar trebui să spere măcar la un loc în fazele eliminatorii. Nu poate fi exclusă nici o calificare în sferturile de finală, pentru a egala performanța din urmă cu trei ani”, a scris englezii de la theguardian.com.

Reclamă

Anunţul lui Edi Iordănescu despre viitorul lui la naţională! Ce a spus despre contractul cu FRF

Anunţul lui Edi Iordănescu despre viitorul lui la naţională a venit după meciul Columbia – România 3-2, transmis pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu a subliniat că este deschis să meargă la negocieri cu oficialii Federaţiei Române de Fotbal. După cum se ştie, FRF îşi doreşte ca Edi Iordănescu să rămână selecţioner şi după EURO 2024.

„(n.r.: despre continuarea la naţională şi după EURO 2024) Vedem în perioada următoare, pentru mine foarte important este să analizăm ce s-a întâmplat în aceste două jocuri, să tragem şi noi concluziile, staff-ul. Revedem jocurile la rece, tragem concluziile şi vedem ce e de făcut în continuare. După care, bineînţeles, dacă voi fi solicitat pentru o discuţie, o voi face. Dar focusul nostru rămâne pentru ce avem de făcut din punct de vedere tehnic şi nu pentru contractul meu. Asta e realitatea!”, a declarat selecţionerul Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport, după Columbia – România 3-2.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și