Închide meniul
EXCLUSIV

Anunţul lui Edi Iordănescu despre viitorul lui la naţională! Ce a spus despre contractul cu FRF

Bogdan Stănescu Publicat: 27 martie 2024, 8:17 / Actualizat: 27 martie 2024, 10:35

Reclamă
Anunţul lui Edi Iordănescu despre viitorul lui la naţională! Ce a spus despre contractul cu FRF

Anunţul lui Edi Iordănescu despre viitorul lui la naţională!

Edi Iordănescu, după meciul Columbia - România 3-2 / AntenaSport

Anunţul lui Edi Iordănescu despre viitorul lui la naţională a venit după meciul Columbia – România 3-2, transmis pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a subliniat că este deschis să meargă la negocieri cu oficialii Federaţiei Române de Fotbal. După cum se ştie, FRF îşi doreşte ca Edi Iordănescu să rămână selecţioner şi după EURO 2024.

Anunţul lui Edi Iordănescu despre viitorul lui la naţională! Ce a spus despre contractul cu FRF

(n.r.: despre continuarea la naţională şi după EURO 2024) Vedem în perioada următoare, pentru mine foarte important este să analizăm ce s-a întâmplat în aceste două jocuri, să tragem şi noi concluziile, staff-ul. Revedem jocurile la rece, tragem concluziile şi vedem ce e de făcut în continuare. După care, bineînţeles, dacă voi fi solicitat pentru o discuţie, o voi face. Dar focusul nostru rămâne pentru ce avem de făcut din punct de vedere tehnic şi nu pentru contractul meu. Asta e realitatea!”, a declarat selecţionerul Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport, după Columbia – România 3-2.

A fost spectacol total în tribune pe stadionul lui Atletico Madrid, la super-amicalul disputat de România cu Columbia.

Columbienii au început foarte bine partida, Cordoba deschizând scorul cu o lovitură de cap, în minutul 6. Denis Alibec a avut două minute mai târziu o ocazie uriaşă. Atacantul naţionalei nu a putut marca din 6 metri, după o pasă excelentă a lui Moruţan. Alibec ar fi avut o altă şansă imensă de a marca, dar nu a realizat că balonul se află în spatele lui şi nu a putut relua spre poartă.

Reclamă

Scorul a fost, la un moment dat, 3-0 pentru columbieni, după ce au marcat Arias (în minutul 35) şi Asprilla (în minutul 79), tânărul de 20 de ani introdus pe teren în repriza secundă.

„Tricolorii” au echilibrat partida după ce Luis Diaz, Arias şi James Rodriguez au fost înlocuiţi. Ianis Hagi şi Florin Tănase, introduşi de pe bancă, au înscris pentru România, iar „tricolorii” au încheiat partida la doar un gol diferenţă de columbieni, deşi scorul era alarmant la un moment dat.

Edi Iordănescu, încântat de Ianis Hagi după golul cu Columbia: „A transmis încredere şi personalitate! Merită să joace la club”

Edi Iordănescu a fost încântat de Ianis Hagi după golul cu Columbia. Hagi a intrat în a doua repriză şi a reuşit să marcheze primul gol al României. Pentru România a mai marcat şi Florin Tănase, în prelungirile partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu e de părere că Ianis Hagi merită să joace mai mult şi la echipa de club. Selcţionerul României a analizat şi prestaţia echipei din meciul cu Columbia şi a spus că este mulţumit.

„A fost un test foarte util. Şi mi l-am dorit, aşa cum am spus şi înaintea jocului. Este o echipă completă. Are forţă, viteză, tehnică şi cultură tactică pentru că au jucători care joacă în Europa. E o forţă, nu întâmplător au câştigat împotriva Germaniei, Spaniei şi Braziliei. Asta am vrut, să ne chinuie puţin. Am primit răspunsuri la întrebările pe care le aveam. Am folosit aceste două jocuri din toate punctele de vedere ca nişte teste.

„Nici Brazilia, nici Spania şi nici Germania nu au tras pe poarta Columbiei mai mult de 3 ori”

Statistica ne-a spus că nici Brazilia, nici Spania şi nici Germania nu au tras pe poarta Columbiei mai mult de 3 ori. Noi am tras de 4 ori. Am primit gol foarte rapid, după o acţiune pe care trebuia să o finalizăm. Am primit gol repede şi ne-am pierdut un pic încrederea. În repriza a doua am încercat altceva. Banca a intrat foarte bine, am avut situaţii, puteam să mai marcăm. Una peste alta eu mă declar mulţumit.

Suntem la un nivel şi mai trebuie să creştem. Columbia este o forţă mondială. E foarte important ca băieţii să meargă la cluburi şi să joace cât mai mult. Nu poţi să fii la nivelul acesta decât dacă alergi, dacă poţi să te lupţi. Avem şi excepţii de la regulă. Ianis, în ciuda minutelor extrem de puţine de la club, a intrat şi a impactat imediat şi a fost jucătorul care a transmis încredere şi personalitate când a intrat.

Îmi doresc ca el să dea un mesaj pentru clubul lui, să meargă şi să primească şanse pentru că le merită. Vă spun că luam în calcul să începem cu el, dar îl expuneam să joace la 4 zile distanţă. Nu a jucat luni întregi şi m-am gândit că este un risc. M-am gândit să intre cu prospeţime în a doua repriză. Îmi doresc să ca el să joace la club, dar ştiu că nu e uşor să joci în Primera”, a spus Edi Iordănescu după Columbia – România 3-2, meci transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și