Închide meniul

„Era normal să fiu și eu întrebat!” Victor Pițurcă a răbufnit după ce Răzvan Burleanu l-a ignorat pentru postul de selecționer. „Se bătea cu pumnul în piept că mă schimbă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 februarie 2022, 20:05

„Era normal să fiu și eu întrebat! Victor Pițurcă a răbufnit după ce Răzvan Burleanu l-a ignorat pentru postul de selecționer. „Se bătea cu pumnul în piept că mă schimbă!

Victor Pițurcă a răbufnit după ce Răzvan Burleanu l-a ignorat pentru postul de selecționer

Hepta

După lungi căutări, FRF l-a numit selecționer pe Edi Iordănescu, fostul antrenor de la CFR Cluj și FCSB. Gică Hagi, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu și Loți Boloni au refuzat ofertele Federației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă a răbufnit după ce Răzvan Burleanu l-a ignorat pentru postul de selecționer

„N-am avut nicio ofertă. Cred că era normal să fiu și eu întrebat, am avut 4 calificări. Dar eu am fost de altă parte a baricadei, mi-am dorit un alt președinte la FRF, probabil că nu și-au mai bătut capul cu mine.

De Răzvan Burleanu m-am despărțit în condiții bune, chiar dacă se bătea cu pumnul în piept ca o să mă schimbe. Dar asta de acum e o telenovelă. Nu s-a mai văzut o echipă națională să fie refuzată de atâția antrenori”, a spus Victor Pițurcă, potrivit digisport.ro.

Victor Pițurcă a avut două mandate pe banca României, în perioadele 2004-2009 și 2011-2014. Ultima dată s-a aflat timp de 16 meciuri pe banca Universității Craiova, în sezonul 2019-2020.

Edi Iordănescu a fost numit în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României pentru următoarele două campanii, Liga Naţiunilor şi preliminariile Campionatului European din 2024.

Reclamă
Citește și:

Antena 1, noua destinație pentru meciurile echipei naționale de fotbal a României în următorii 6 ani

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

România şi-a aflat, la jumătatea lunii decembrie, adversarele din Grupa B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Victor Pițurcă a răbufnit după ce Răzvan Burleanu l-a ignorat pentru postul de selecționer
  • Atacul lui Victor Pițurcă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și