Închide meniul

„Este în TOP 3 din istorie!” Ilie Dumitrescu știe ce actual tricolor ar fi prins „primul 11” al „Generației de Aur”!

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 16:18

Reclamă
„Este în TOP 3 din istorie! Ilie Dumitrescu știe ce actual tricolor ar fi prins primul 11” al „Generației de Aur!

Ilie Dumitrescu știe ce actual tricolor ar fi prins „primul 11” al "Generației de Aur"!

Colaj cu Ilie Dumitrescu și Generația de Aur / Profimedia

Ilie Dumitrescu știe ce actual tricolor ar fi prins „primul 11” al „Generației de Aur”! Fostul mare atacant al echipei naționale a lăudat un jucător din lotul lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitrescu a acordat un interviu pentru presa britanică, în care a fost pus să aleagă un actual tricolor care ar fi putut juca în „primul 11” al Generației de Aur.

Ilie Dumitrescu știe ce actual tricolor ar fi prins „primul 11” al „Generației de Aur”!

Este vorba despre Radu Drăgușin, fundașul celor de la Tottenham. Acesta a devenit, în iarnă, cel mai scump transfer din istoria României, fiind cumpărat de Spurs, de la Genoa, în schimbul sumei de 30.000.000 de euro.

Ilie Dumitrescu a dat răspunsul pe loc și a transmis că Radu Drăgușin este deja în „TOP 3 jucători din istoria echipei naționale”, dat fiind faptul că a avut prestații bune la prima reprezentativă, dar și pentru că joacă în Premier League.

„Radu este în top 3 jucători din istoria naționalei noastre pe postul său și unul dintre cei mai buni fundași ai generației sale. Din acest motiv am fost neînvinși în grupa de calificare.

Reclamă
Reclamă 4

Am avut cea mai bună defensivă, iar Drăgușin a fost unul dintre jucătorii cu un impact important în realizarea obiectivului, este un lider. 100% putea juca în echipa din 1994, ar fi fost prima variantă.

Îi aveam acolo pe Gică Mihali și Daniel Prodan, dar ei jucau în campionatul nostru. Puteți să vă imaginați ce s-ar fi întâmplat dacă am fi avut la dispoziție un fotbalist care evolua în Premier League ?

Nu știu dacă am fi prins semifinalele cu el în echipă, dar era o opțiune fantastică pentru selecționer”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit The Sun.

Reclamă

Ionel Ganea a dezvăluit cine e jucătorul român în care îşi pune toate speranţele la EURO 2024: „Merg pe mâna lui”

Ionel Ganea a dezvăluit cine e jucătorul român în care îşi pune toate speranţele la EURO 2024. „Ganezul” a fost erou pentru România la EURO 2000, atunci când a transformat, cu Anglia, penalty-ul ce ne-a permis să ne calificăm din grupă.

Ionel Ganea crede că Ianis Hagi va avea un cuvânt greu de spus la EURO 2024. „Ganezul” l-a lăudat pe fiul lui Gică Hagi.

”Ca suporter român, sper că echipa noastră să facă un rezultat cât mai bun și să treacă de grupe. Primul meci e cel mai greu, e foarte important. Este adevărat (n.r. că România nu a mai avut de mult timp o victorie la un turneu final), nu mă așteptam la așa ceva. Încredere și atitudine (n.r: asta le trebuie tricolorilor). Ăsta e lotul, trebuie să îl susținem să își atingă obiectivul.

Merg pe mâna lui Ianis, are poftă de joc, are atitudine, este ambițios. (n.r.: Este și noul număr 10). Nu contează neapărat, nu joacă numărul.

Edi a realizat ce mulți nu au realizat. Succes băieților!”, a declarat Ionel Ganea, potrivit sport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și