Închide meniul

”Eu îl dădeam de mult afară dacă eram la FRF!” Un fost mare internațional a pus tunurile pe Mirel Rădoi: ”Ce înseamnă asta? Edi Iordănescu ar fi o variantă bună!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 noiembrie 2021, 17:01

”Eu îl dădeam de mult afară dacă eram la FRF!” Un fost mare internațional a pus tunurile pe Mirel Rădoi: ”Ce înseamnă asta? Edi Iordănescu ar fi o variantă bună!”

Mirel Rădoi a purtat negocieri pentru a rămâne selecţionerul României

Profimedia

Adrian Ilie nu are milă de Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a anunțat că pleacă la finalul acestei luni, după meciurile cu Islanda și Liechtenstein. Decizia selecționerului l-a enervat pe Adrian Ilie, fost mare internațional. ”Cobra” îl propune pe Edi Iordănescu la cârma primei reprezentative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu, dacă eram în locul celor de la Federație, îl dădeam de mult afară pe Rădoi! Păi, ce înseamnă asta, să anunți că pleci, când tu mai ai de jucat încă două meciuri? Și la baraj, dacă se califică ce face? Lasă echipă fără antrenor? Nu cred că este corect din partea lui!

Se găsea o variantă, cred. Să mă aducă pe mine!… Glumesc, desigur. Da, Edi Iordănescu ar fi o variantă bună. Dacă pleacă Rădoi, să precizăm asta!”, a declarat Adi Ilie pentru playsport.ro.

Citește și:

Mihai Stoichiță, anunț despre viitorul lui Mirel Rădoi

Mihai Stoichiță încă speră să-l convingă pe Mirel Rădoi să își continue mandatul pe banca naționalei. Directorul tehnic al FRF a ținut să sublinieze că, până nu se va purta o discuție finală, nu se va negocia cu niciun alt antrenor.

Eu cred că Mirel a construit ceva în timp. Nu numai o echipă ci și o relație interumană. Văd cu câtă plăcere vin jucătorii la lot.

Reclamă

Inițial contractul a fost făcut exact pe perioadă în care a trebuit să termine tot. Eu nu cred că el are frustrări, cred că gândește extrem de profesionist. Ar trebui să mai stea cu orice risc, chiar și cu o necalificare la baraj. Echipa care vine acum este cea construită de el.

Am mai declarat-o, nu vreau să menționez niciun nume până nu vom lua o hotărâre comună (n.r. dacă există un plan B). Nu ar fi etic să discutăm cu alți antrenori, până nu știm dacă rămâne Rădoi. Bastonul de mareșal este în ranița multor antrenori! (Reporter: Cine l-ar putea convinge să rămână) Președintele, în primul rând!„, a declarat Mihai Stoichiță la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și