Închide meniul
Video

EXCLUSIV Adi Mutu nu îşi explică de ce Antonio Sefer a ratat convocarea la naţională. Ce a spus despre jucătorii Rapidului care sunt doriţi în Italia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2023, 22:14

Adi Mutu nu îşi explică de ce Antonio Sefer a ratat convocarea la naţională

Adi Mutu, în timpul unui interviu / AntenaSport

Adi Mutu nu îşi explică de ce Antonio Sefer a ratat convocarea la naţională. Extrema în vârstă de 22 de ani nu a fost chemat nici de Edi Iordănescu şi nici la reprezentativa U21 a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapidul mai pregăteste un tun la vară. Anul trecut a luat 5 milioane de euro pe Rareş Ilie, pe care l-a vândut la Nice. Acum, Antonio Sefer este următorul produs de export din Giuleşti.

Adi Mutu nu îşi explică de ce Antonio Sefer a ratat convocarea la naţională

Rapid poate face milioane frumoase dacă-i vinde pe Antonio Sefer, Horaţiu Moldovan şi Mattias Kait. Peste 7 milioane de euro cere pe cei trei jucători, care sunt doriţi în Italia.

Bineînţeles că Rapidul este o echipă urmărită. Acum, daca e din Italia sau din altă ţară, nu ştiu ce să spun. Sunt jucători de valoare, depinde doar de ei (n.r. dacă vor pleca)„, a declarat Adi Mutu pentru AntenaSport.

Adi Mutu e surprins că Antonio Sefer n-a prins nicio naţională. Jucătorul în vârstă de 22 de ani a marcat 6 goluri şi o pasă decisivă în această ediţie a Ligii 1.

Reclamă

Ajuta echipa şi Sefer. Este în lotul lărgit al echipei naţionale, al echipei mari, şi nu este selecţionat nici la U21. Cred că merita şi Alexandru Albu să fie la echipa naţională„, a spus antrenorul Rapidului.

Adi Mutu a început play-off-ul cu un egal pe terenul campioanei en-titre CFR Cluj, dar este nemulţumit. A fost aproape să-l bată pe Dan Petrescu.

Nu îmi trece prin cap titlul, obiectivul nostru este de a ajunge în cupele europene„, a ţinut să asigure „Briliantul”.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid este pe locul 5 după prima etapă din play-off-ul Ligii 1. Are 27 de puncte, cu 8 mai puţin decât liderul Farul.

Horaţiu Moldovan, Antonio Sefer şi Mattias Kait, urmăriţi de două echipe din Italia

Horaţiu Moldovan, Antonio Sefer şi Mattias Kait sunt urmăriţi de două echipe din Italia! Anunţul a fost făcut de presa din Peninsulă, care susţine că Palermo şi Spezia au pus ochii pe titularii lui Adrian Mutu de la Rapid. Cei trei sunt jucători de bază la trupa giuleşteană, în acest sezon.

Horaţiu Moldovan este singurul jucător de la Rapid care a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională, pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2024. Andorra – România este primul meci al „tricolorilor” din drumul către turneul final, meci care va fi sâmbătă, de la 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Presa din Italia anunţă faptul că Rapid are jucători care trezesc interesul unor formaţii din Serie A şi Serie B. Mai exact, Spezia şi Palermo i-ar urmări pe Horaţiu Moldovan, Antonio Sefer şi Mattias Kait, anunţă tuttomercatoweb.com.

Antrenată de o legendă a fotbalului românesc şi internaţional precum Adrian Mutu, Rapid Bucureşti este unul dintre cele mai urmărite cluburi pe piaţa italiană”, se arată în mesajul transmis de jurnaliştii italieni.

Spezia este pe locul 17 în prima ligă din Italia, fiind în luptă pentru evitarea retrogradării. De cealaltă parte, Palermo este echipa internaţionalului român, Ionuţ Nedelcearu. Trupa de Serie B ocupă locul 8, ultimul care asigură prezenţa la barajul pentru promovarea în Serie A.

Cele mai tari meciuri din Serie B se pot vedea în forma exclusiv pe AntenaPLAY!

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și