Închide meniul

Horaţiu Moldovan, Antonio Sefer şi Mattias Kait, urmăriţi de două echipe din Italia! Anunţul presei din Peninsulă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2023, 10:51 / Actualizat: 22 martie 2023, 12:32

Horaţiu Moldovan, Antonio Sefer şi Mattias Kait, urmăriţi de două echipe din Italia! Anunţul presei din Peninsulă

Horaţiu Moldovan, Antonio Sefer şi Mattias Kait urmăriţi de două echipe din Italia

Antonio Sefer şi Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci la Rapid/ Hepta

Horaţiu Moldovan, Antonio Sefer şi Mattias Kait sunt urmăriţi de două echipe din Italia! Anunţul a fost făcut de presa din Peninsulă, care susţine că Palermo şi Spezia au pus ochii pe titularii lui Adrian Mutu de la Rapid. Cei trei sunt jucători de bază la trupa giuleşteană, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan este singurul jucător de la Rapid care a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională, pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2024. Andorra – România este primul meci al „tricolorilor” din drumul către turneul final, meci care va fi sâmbătă, de la 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Horaţiu Moldovan, Antonio Sefer şi Mattias Kait urmăriţi de două echipe din Italia

Presa din Italia anunţă faptul că Rapid are jucători care trezesc interesul unor formaţii din Serie A şi Serie B. Mai exact, Spezia şi Palermo i-ar urmări pe Horaţiu Moldovan, Antonio Sefer şi Mattias Kait, anunţă tuttomercatoweb.com.

„Antrenată de o legendă a fotbalului românesc şi internaţional precum Adrian Mutu, Rapid Bucureşti este unul dintre cele mai urmărite cluburi pe piaţa italiană”, se arată în mesajul transmis de jurnaliştii italieni.

Spezia este pe locul 17 în prima ligă din Italia, fiind în luptă pentru evitarea retrogradării. De cealaltă parte, Palermo este echipa internaţionalului român, Ionuţ Nedelcearu. Trupa de Serie B ocupă locul 8, ultimul care asigură prezenţa la barajul pentru promovarea în Serie A.

Reclamă

Cele mai tari meciuri din Serie B se pot vedea în forma exclusiv pe AntenaPLAY!

Horaţiu Moldovan, în vârstă de 25 de ani, a bifat 31 de meciuri pentru Rapid, în acest sezon. Estonianul Mattias Kait a evoluat pentru giuleşteni în 25 de meciuri în acest sezon, şi a reuşit să marcheze un gol şi să ofere trei asisst-uri.

De cealaltă parte, Antonio Sefer, în vârstă de 22 de ani, a fost aproape de un transfer şi în iarnă. Mijlocaşul de la Rapid a fost dorit de Zulte Waregem, însă mutarea a picat pe ultima sută de metri.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu i-ar fi adus pe Ciprian Deac şi Denis Alibec la Rapid

Adrian Mutu a dezvăluit că singurii jucători pe care i-ar fi transferat la Rapid în această iarnă sunt Denis Alibec şi Ciprian Deac. „Sunt cei mai buni din Liga 1”, e convins antrenorul Rapidului.

Adrian Mutu spune că transferurile făcute la Rapid au fost făcute de 3 oameni: el, Daniel Niculae şi Victor Angelescu. Rapid a adus 2 jucători în iarnă: pe Funsho și Ongenda.

„Transferurile care au fost făcute au fost decise de trei inși: eu, Victor și Nico. În iarnă nu am găsit jucători care să ne poată ajuta imediat. Cei pe care i-am găsit erau foarte scumpi sau netransferabili. Nu am vrut să facem transferuri doar de dragul de a face. Au venit Funsho și Ongenda.

Cred că avem o echipă care e bună pentru obiectivul pe care l-am avut. Pe cine aș aduce acum la Rapid? I-aș aduce pe Deac și pe Alibec. Poate cei mai buni din Liga 1. Au experiență la echipa națională, campionate câștigate. Normal că îți dorești să faci o echipă cu jucători de excepție„, a mai spus Adrian Mutu.

Recomandări
  • Trei jucători de la Rapid, doriţi în Italia
  • Anunţul presei din Peninsulă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și