Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dorinel Munteanu, dezvăluire uluitoare: "Nu am putut să mă bucur când ne-am calificat la CM 1994". Motivul este surprinzător

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 martie 2021, 8:50

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dorinel Munteanu, dezvăluire uluitoare: "Nu am putut să mă bucur când ne-am calificat la CM 1994". Motivul este surprinzător

AS.ro LIVE

Dorinel Munteanu a participat la două ediţii de Campionat Mondial

Fostul component al Generaţiei de Aur a anunţat că nu s-a putut bucura pe deplin pentru calificarea la Campionatul Mondial din 1994. Tricolorii urmau atunci să obţină, în Statele Unite, o performanţă uriaşă. Ajungeau până în sferturile de finală ale turneului final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu: "Era o tragedie pentru mine când nu jucam titular"

România obţinea calificarea la Cardiff, după un meci decisiv cu Ţara Galilor. Gică Hagi şi Florin Răduciou au marcat golurile victoriei în partida în care Dorinel Munteanu a fost rezervă.

"O mare bucurie, dar pentru mine a fost o dezamăgire, ca jucător, pentru că nea Puiu (n.r. Anghel Iordănescu) nu a început cu mine jocul. Eu atunci făceam într-adevăr o tragedie. Iubeam foarte mult echipa naţională, dar dânsul a gândit să înceapă cu Tibor Selymes, eu am intrat prin minutul 65.

Nici nu am putut să mă bucur. Ţin minte că după meci am suferit că nu am fost titular. Asta a fost", a declarat Dorinel Munteanu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Dorinel Munteanu este omul-record al naţionalei tricolore. A fost convocat de 134 de ori la prima reprezentativă şi a marcat 16 goluri. Este primul în topul celor mai selecţionaţi jucători, fiind urmat de Gică Hagi (125), Gică Popescu (115) şi Răzvan Raţ (105).

Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

Din 1998 nu s-a mai calificat naţionala României la un turneu final de Campionat Mondial. Jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi încep în această săptămână o nouă campanie de calificare. Îi aşteaptă două meciuri uriaşe la Bucureşti.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și