Închide meniul

EXCLUSIV | După atacurile în valuri, Mirel Rădoi mai are parte și de susținători: ”Este antrenorul potrivit!” Un antrenor ”la modă” îl apără pe selecționer

Silviu Corneanu Publicat: 20 octombrie 2020, 17:40

EXCLUSIV | După atacurile în valuri, Mirel Rădoi mai are parte și de susținători: ”Este antrenorul potrivit!” Un antrenor ”la modă” îl apără pe selecționer

Zuma Press / Johann Groder via Hepta

Mirel Rădoi este selecționerul României

  • Rădoi are parte și de susținere
  • Fostul selecționer a fost criticat de multă lume
  • Echipa națională a avut un octombrie negru 

După aceste eșecuri, mai multe nume mari din fotbalul românesc au cerut schimbarea lui Mirel Rădoi. Marius Șumudică susține însă că actualul selecționer ar tebui lăsat să-și ducă munca la bun sfârșit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu consideră că Mirel Rădoi este antrenorul potrivit în momentul de față și trebuie lăsat să își ducă muncă la bun sfârșit. Eu nu mă văd deocamdată la echipa națională”, a declarat Marius Șumudică pentru AS.ro.

Gică Popescu îl recomandă pe Gică Hagi la echipa națională

Dacă spun că Hagi merită o să creadă lumea că spun asta pentru că suntem cumnați. Gică poate să antreneze, nu doar echipa națională, ci și alte echipe mari.

Reclamă

Performanțele pe care le-a făcut îl recomandă ca antrenor, ca selecționer.

De asemenea, Dan Petrescu a demonstrat că poate și are capacitatea să pregătească echipa națională”, a declarat Gică Popescu pentru AS.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”