Închide meniul

EXCLUSIV | FRF nu vrea să renunțe la Ciprian Tătărușanu! Ce vor să facă cei din conducerea Federației: ”O să vorbesc cu el”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 28 noiembrie 2020, 19:15

EXCLUSIV | FRF nu vrea să renunțe la Ciprian Tătărușanu! Ce vor să facă cei din conducerea Federației: ”O să vorbesc cu el”

AC Milan

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la echipa națională

Mihai Stoichiță a anunțat că va încerca să vorbească cu Tătărușanu pentru a-l convinge să revină asupra deciziei de a se retrage de la prima reprezentativă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiță vrea să-l convingă pe Tătărușanu să revină la națională

M-a surprins într-adevar și o să încerc să vorbesc și eu cu el pentru că mi se pare cam devreme ce vrea să facă Tătă. Mai avea timp să joace la nivel înalt încă vreo câțiva ani de zile buni, pentru că la portari știm și noi cum e situația, nu?

Da, eu aș vrea să-l fac să se răzgândească. Eu aș vrea. De ce nu?  Experiența lui, exemplul pe care poate să îl dea la cei tineri este foarte important”, a declarat Mihai Stoichiță pentru AS.ro.

Varianta Ionuț Radu nu e pe placul FRF, în acest moment

Dacă Tătărușanu nu se va răzgândi, cel care va apăra poarta naționalei mari în următoarea perioadă nu va fi Ionuț Radu. Pentru ca acesta să vină la prima reprezentativă va trebui să-și găsească o echipă unde să evolueze constant.

Totuși, Stoichiță îl vede pe Radu un portar de mare viitor, fiind extrem de talentat.

Reclamă

Este o mare diferență, diferență de experiență între Ionuț și Tătă. Tătă are foarte multe meciuri, Ionuț de abia a debutat în, știu eu, în această meserie de vreo doi ani de zile. 

Din păcate, a avut această pauză cam lungă în carieră, dar este un portar de mare talent, un portar de mare perspectivă. Sper să-și câștige o regularitate a prezențelor acolo în Italia, la echipa la care va juca”, a mai spus Mihai Stoichiță.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea de la echipa națională
  • Ce spune conducerea FRF de varianta Ionuț Radu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și